- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
- Konu Yazar
Valla güzel gezi olmuş. Havalar bozmadan bir tur da ben yapayım diyordum ki bu hafta tamamen yağmurlu gösteriyor
Bir; Şahin Islama Köfte'nin köfteleri, fiyatları vs. iyi mi?
İki; konfor selenin markası, modeli ne? Artçı için olanı da var mı? Bir sürü konfor sele çıktı mantar gibi, ama hangisi iyidir, hangisi sıradandır bilnmiyor.
King konfor sele diye Facebook'ta aratırsanız çıkacaktır. Ben zamanında çok düşük bir fiyata almıştım. Artçı selesi için de konfor sele var ve paketten çıkıyor tabi ama ben prensip olarak artçı almadığım için sevgilisi olan motorcu bir kardeşime boşta duran arka konfor seleyi hediye ettim.
Şahin Islama köfteye ben son 1 ayda 3 defa gittim. Temiz bir aile işletmesi, mekan çok dolu değil. Ben 1,5 ıslama köfte, piyaz, acı biber turşusu, acı sos ve ayran için 150 TL ödedim, aynı menünün üzerine bol kaymaklı ekmek kadayıflı versiyonu 200 TL tutuyor. Aile işletmesi derken baba ocak başında, oğul hem ocak başında hem kasada, anne ise servisleri getiriyor. 43 yaşımdayım bu kadar esnaf işletme görmedim, hepsinin muhabbeti süper. Hele anne bambaşka, ben motorla geldim diye hafızasına kazımış, ertesi hafta gittiğimde "Geçen haftaki aynı menüden mi oğlum?" diye sordu, bunlar ufak şeyler ama insan seviyor.
Köfteler de güzel bu arada.