19 EYLÜL PAZAR DRAG ve TEK TEKER ARİF SHOW BULUŞMAŞI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragdan sonra Park Ormana gittim, süperdi. Grup Yol coşturdu, modifiye arabalar, Harley ler ve uzaktan kumandalı araba gösterisi vardı, hepsi çok güzeldi. Zaten o gece haberlerde gösterip durdular. Giriş parası da vermedik.

Ben zaten hemen Honda nın standına gidip kırmızı 600RR ve 1000RR a yapıştım, zor ayırdılar.

Hazerfan dan çıkarken Park Orman da buluşuruz diyen ve gelmeyen tüm arkadaşlarıma sesleniyorum: iyi ki geldiniz :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Light, hazerfene birlikte gittik ama herkes donuste dagıldı. Motorcular hazerfendeydi 4 tekerlekciler parkormada

dönüşte 3 kişi döndük biz geri light erhan ben ve burak sakin sakin döndük saat da 5 olmuştu evlere dağıldık....

walla herşey çok güzeldi hele hele de arif abiyle muhabbet, eve cherokee ile dönmemiz falan. ... güzel olmayan şey motorumun olmamasıydı sadece....

herkeze selam arkadaşlar kocaman R1 in halinine bakın bir iki aparat yapınca ilginç bir görüntü çıktı ortaya :tongue: üstelik hazerfana drağa gelmeden bir gün önce taktım gidonu ve diğerlerini ve hiç antreman yapmadan çıktım ortaya malesef itiraf edeyim çok zorlandım :pr: hiç alışmadığım gidonla ve çok kötü rüzgarla yamuldum. :pl: neyse şu günlerde iyi çalışıp antreman yapıyorum iyi hareketler yakında. :queen: yani beni izlemeye devam. :farao:

arif123.jpg

arif123123son.jpg

arif745_son.jpg

arif456-son.jpg

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
fotograflar super =D> olmus Arif abi eline saglık :thumleft:
pazartesi fotoları album sayfasınada ekleyecegim

SLM erhancım resimler iyide neden böyle kocaman biri büyük biri küçük
neyse şu albümdeki resmide buların arkasına bence ekleyiver.

walla motorun önünü kaldırabilsem yetecek ama ya falkon güçsüz kalıyor yada ben de sorun war :)

Arif Abi hoşgeldin seni burda görmek çok hoş. En son Sinopta görmüştüm seni 2 yıl önceki draglarda

Resimler süper, Arifte :cherry:
Kim çekti bu resimler?
Ve birde motorun üzerindeki o işaret de ne? Ben onu yarışlarda görmemiştim? :cyclopsani:

murrat o amblem sanko holdingin arması oluyo. destek veriyolar galiba draglara.

arkadaşlar bende size konyadan katılmak isterim ama havlar sogudu motor hayatı bitmek üzere bu pazar bizde arkadaşlarla beyşehire balık yemeye gidecegiz katılmak isteyenler varsa buyursun gelsinler bu kış motorumu sata bilirim sıkıldım artık ilerde belki gene devam edecegim ama 125 bi ufak motorum daha var o kalacak :cherry: onunla arkanızdan düşen vidalarınızı toplaya birim :jocolor: kendinize iyi bakız izma atmasını bilmiyorum parmak passam :thumleft: :thumright: :tongue:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar