19 a ya degermi???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar suanda bende 2007 model 5000 kmde 8 aylik bi asya 19 a var suana kadar 2 defa yolda birakti 3 kere kayisi koptu benzin muslugu ariza verdi debriyaj kacirmaya basladi on bilyalar arizalanmaya basladi benzin gostergesi bozuldu calisma sorunlari var arasira mars almiyo basima cok bela acti 2 tane dusuncem var 1.si satip yani bir motor almak buda beni en az 1-2 milyar masrafa sokar diger 2.dusucem full bakim yaptirmak bujisini hava filtresini benzin samandrasini karburator temizligini debriyaj balatasini on bilya toplamasi kayis degisimini fln yaptirmak... kararsiz oldugum konu biliyosunuz asya motor fazla saglam bir motor degil cin mali sonucta yaklasik 400-450 milyon masraf tutuyo en kaliteli parcalari kullansam
yinede ariza cikarirmi yani sizce bu kadar masrafa degermi yada 2.el saglam bi motor mu aliyim:salut::silent::silent:

arkadaslar suanda bende 2007 model 5000 kmde 8 aylik bi asya 19 a var suana kadar

2 defa yolda birakti

3 kere kayisi koptu

benzin muslugu ariza verdi

debriyaj kacirmaya basladi

on bilyalar arizalanmaya basladi

benzin gostergesi bozuldu

calisma sorunlari var

arasira mars almiyo

basima cok bela acti

2 tane dusuncem var 1.si satip yani bir motor almak buda beni en az 1-2 milyar masrafa sokar diger 2.dusucem full bakim yaptirmak bujisini hava filtresini benzin samandrasini karburator temizligini debriyaj balatasini on bilya toplamasi kayis degisimini fln yaptirmak... kararsiz oldugum konu biliyosunuz asya motor fazla saglam bir motor degil cin mali sonucta yaklasik 400-450 milyon masraf tutuyo en kaliteli parcalari kullansam
yinede ariza cikarirmi yani sizce bu kadar masrafa degermi yada 2.el saglam bi motor mu aliyim:salut::silent::silent:

bu makinaya daha ne kadara para bağlayacaksınki...tuttuğuna sat bence...3-5 i düşünmedem sorunsuz ybr 125 veya cbf 150 lerden kap bi tane...bak bakalım bu yazdıklarını birdaha yaşıyormusun..scootercısan Kymco agılıty Honda dyln 150...

bana kalirsa o motora hiç masraf etme en iyisi onu sat artik ne kadar ederse onun yerinde paran varsa sıfır bi japon al yoksa ikinci el güzel bi seçim olacaktir:cat:

Bende niye yo bu sorunlar bende onu anlamıyorumm...1 kere kayıs degıstı arka kampana bıle orji..Subap ayarı bıle yapılmadı...En son bakıma 9000 de gırdı sımdı 14200 de 15 bınde sokucam bakıma...Valla anlamıyorum ben bu ısı.Bende nıye bısı yok bı kere yolda kaldım onda da bujı gıttı yedegı yoktu yanımda..Bana kotunun ıyısı mı denk geldı acaba :)

Mete abi sen cevap verme :p

o motor bencede ekmeğini yemiş artık... bende sat derim.. tqabi maddi durumunuda bilemem paran yoksa 500 ytl ile yırtayım bunla devam edeyim diyebilirsinki ama unutma 1 2 ay sonra senden tekrar 500 ytl yiyebilir motorun...

kullanmaya göre fark ediyo demekki bence bi bakima götürsen motoruna bi iylik etmiş olursun ben her 2 binde bir götürüyorum

Motorda bısı yokkkı nıye gotureyım :) her 1000 kmde yag degısımıne gıdıyor o kadar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ne sat nede satma diyebiliyorum.. iyi düşün.. para senin keyif senin..

Bende niye yo bu sorunlar bende onu anlamıyorumm...1 kere kayıs degıstı arka kampana bıle orji..Subap ayarı bıle yapılmadı...En son bakıma 9000 de gırdı sımdı 14200 de 15 bınde sokucam bakıma...Valla anlamıyorum ben bu ısı.Bende nıye bısı yok bı kere yolda kaldım onda da bujı gıttı yedegı yoktu yanımda..Bana kotunun ıyısı mı denk geldı acaba :)

Mete abi sen cevap verme :p

aynen arkadaşım.kötünün iyisi:)
hiçbiri standart kalitede değil bu çinlilerin.güzel yurdum yakında
çin işi motosiklet mezarlığı olacak.ne güzel hüplediler milletin parasını
250-300 usd maliyetli tel maşaları peynir ekmek gibi sattılar.yazık çok yazık:(

parpiline arkadaşım sat gitsin kurtul zararın neresinden dönersen dön kardır boşver.:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence sat kurtul kardeşim yoksa üzülürsün temiz bitane ikinciel japon al rahat edersin.

artık satarsın bu kadr kişi sana demiş daha ne duruyorsun hemen patlat bi satış ilanıı hadi çabukkk...

Satma kardeş ne diye satıyorsun

Arıza yaptığında tamirini kendin yap hem öğrenmiş olursun yolda kaldıkca lazım olack :D

Şaka maka çinliler adamı rezil eder böyle habire zarar alsan zarar satsan zarar binsen zarar binmesen zarar

Hep zarar

Sen kaliteli bi markaya terfi etmeye çalış

ben bu forumu hiç anlamadım motor arıza yaptımı sat hemende honda yamaha vb. al
uzun zamandır ybr125 ve cbf150 forumunu takip ediyorum onlarda arıza yapıyor ama diğer markalar yaptığı zaman feci bir durum gibi oluyor.
motor bu mekanik bir alet arıza yapacak tabi

uzun zamandır ybr125 ve cbf150 forumunu takip ediyorum onlarda arıza yapıyor ama diğer markalar yaptığı zaman feci bir durum gibi oluyor.

Cevabı çok basit.Onlar kaliteli çinliler.Çin üretimi motosiklet alınacaksa o zaman kaliteli olanlardan tercih etmeli.

benim fikrim o kadar masraf etmem,sonuçta mekanik kısmı aynı kalacak ilerde mekanik kısmı başlayacak dökülmeye o zaman daha fazla para gidecek iyi düşün tabiri cayizse eşşeği ne kadar boyarsan boya eşşektir derler ya o hesap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar