Denizli İl Temsilcisi
Bence Biraz haksızlık etmişsin gibime geldi sevgili kardeşim.Ancak seni tanıdığıma bende çok sevindim.Bence çok güzel oldu evet havaların kötü gitmesi büyük bi şanşsızlık ama ne yapalım Cenabı Allahla kimsenin anlaşması yok.Ortam Güzeldi olaya birde şöyle bir bak mesala sen beni hiç tanımıyordun ama orada karşılaştık ve sanki çok daha önceden tanışıyormuş gibi birbirimize sevgi ile yaklaştık kucaklaştık.Yani tüm gelen arkadaşlarla kucaklaştık öyle değilmi zaten bu tür etkinliklerin amacı da bu değilmi sıcak dostluklar kuruldu.Arkadaşlıklar oluştu.Aynı anda bu kadar güzel insanlar ve motorları bir arada görebilirmisin.Bence Festivale birde bu yönleri ile bak.Tekrar ediyorum Seninle tanışmak ve kısa da olsa yolculuk yapmak güzeldi. Hoşçakal.:cat::cat::cat:
abi bende yazmıştım hatta sizlerle tanıştığım sizlerle yol yaptığım için mutluyum tek mutlu olduğum noktadır abi hiç bir zaman sizin hakkınızı yiyemem zaten abi allah sizden razı olsun sizler sahip çıktınız bize orlarda .... benim tek deme istedğim olay hani organizasyonun bize denilenden çok farklı ve çok eksik çıkmasıydı abi hiç bişey umduğumuz gibi olmadı ama sizlerle takılmak yol yapmak bi ayrıcalıktır ...