19-22 mayıs 2011 2.Eğirdir motosiklet şenliği

war abi olmamı :cat::cat: bizim ekip fazla nete giremiyo ben en az 6-7 kişi düşünüyorum ++++++ olabilir daha vakit var ama işte ordanapcaz çadır olayı nasıl olucak vs bilgilendirmeler yapılmadığı için katılımı arttıramıyoruz ki

Merabalar, geçen sene katılan biri olarak bungolov durumunda sıkıntı olabilir ama çadır olayında hiç bi sıkıntı yok hem güvenli hem göle nazır kesinlikle yer konusundan endişe etmeyin saygılar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 ----------

alanı bilen bir arkadaş varsa egirdirde fotograf çekip koyabilirmi imkanlar yakınlardaki mekanlar la ilgili filan yoksada bana yol görünüyor ön araştırma için çevreyi gören güzelce bi fotograf iyi olur du yani

Eğridir gölü çevresindeki halk plajında oluyor etkinlik her türlü imkanlar sunulmuş sizlere kalan sadece çadır-uyku tulumunuzu alıp gelmek kalıyor bundan emin olabilirsiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------

Arkadaşlar Eğirdir'de plajın hemen arka kısmında bulunan yazlık evler, ve binaların terasları var kiraya verilen.. Ayrıca Altınkum plajının içerisinde de bungalowlar var.. Otel ve pansiyonlar da ada kısmında var,plaja 5-10 dklık mesafede!
Onun dışında ne gibi bilgiler istiyorsanız yardımcı olmaya çalışırım, yol şartları ile ilgili filan..

:cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------

abi 4 kişilik günlük konaklama ücreti orta halli bi yerin ne çok düşük ne çok yüksek veya çadır kursak çok üşürmüyüz korumalı olurmu yani biz oraya gelsek herşeyimiz hazır yol gösterirmisin orlarda bize:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bence en mantıklısı ekonomik olarak düşünülürse çadır, bungolovlar geçen sene kişi başı 25tl. idi

Denizli İl Temsilcisi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------

[/COLOR]

Bence en mantıklısı ekonomik olarak düşünülürse çadır, bungolovlar geçen sene kişi başı 25tl. idi[/QUOTE]

şimdi başlangıçtan sonuna kadar kalmaı planlıyorum oraya veceğim parayı orda yerim daha iyi olur sanrım zaten çadırım uyku tulumları matlar herşey var geriye kalan yol :D bide tarihin gelmesi

[/COLOR]

Bence en mantıklısı ekonomik olarak düşünülürse çadır, bungolovlar geçen sene kişi başı 25tl. idi

şimdi başlangıçtan sonuna kadar kalmaı planlıyorum oraya veceğim parayı orda yerim daha iyi olur sanrım zaten çadırım uyku tulumları matlar herşey var geriye kalan yol :D bide tarihin gelmesi[/QUOTE]

Çok haklısınız:cat:

Çok cazip olduğu gerçek ama samsunla çakışması kötü olmuş.
Eğer yola çıkabilirsek seçim bayağı zor olacak..

Denizli İl Temsilcisi
şafak 10

10 gün sonra eğiridir gölüne tekerler döner arakdaşlar denizli mt ailesi olarak

Denizli İl Temsilcisi
haa doğru ya yanlış basmışım 20 gün yazcaktım 18 i gece çıkıcam sabah açılışta bulunmak için erken gelicez .....

Adana İl Temsilcisi
alanı bilen bir arkadaş varsa egirdirde fotograf çekip koyabilirmi imkanlar yakınlardaki mekanlar la ilgili filan yoksada bana yol görünüyor ön araştırma için çevreyi gören güzelce bi fotograf iyi olur du yani

:cat::cat::cat:evet bekliyoruz resimleri.

Denizli İl Temsilcisi
resimlergelmemesi üz<erine bi yontem buldum gozleri kapıyoruz ve hayal ediyoruz :D

kısmet olursa bu festivale katılacağım. 20 Mayıs için iznimi şimdiden ayarladım.

Bungalow'larda nasıl rezervasyon yaptırabiliriz?

artçılı (bayan) katılım durumu nedir ?
ve bungolaw hakkında bilgi almak isterim ben de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar