19-22 mayıs 2011 2.Eğirdir motosiklet şenliği

walla yukarda geçen sendede katılan arkadaş yakın demiş abi bende ondan dedim yani art niyet yok abi sende beni hoşgör şimdi yukarlarda yakın yazdılardı şehir merkezine

Kardeşim benim, mühim olan aşkımız, gerisini boşver. Hallederiz. Biz oralarda (ısparta antalya-ısparta burdur-ısparta eğirdir)80 li yılların başında mobilet ve pejo larla motor yarışları yapardık. Baklavasına haaa. birde şerefsiz Atom karınca vardı altında BMW motorla sokak aralarında utanmadan bizi kovalardı. (Çaktırma polissss)

Son düzenleme:
Motorite
ısmok-ısparta
mer-mok -mersin
seyyah riders-adana
hamok-hatay
hitit motosiklet klubü-ankara
cbf-tr istanbul
tmr-istanbul
anatoliariders-eskişehir
eskişehir enduro
demiratlar- alanya
mototalya-antalya
bursa enduro
sakarya motosiklet klubü
onriders-balıkesir
bursa chopper
motosiklet -net
endurist
varadero türkiye
afmok-afyon motosiklet klubü
kütahya
anamur
iskenderun motosiklet klübü
ege motosiklet klüpler birliği

Denizli İl Temsilcisi
İnanırmısın ben geçen sene Ağustos ayının sonlarında Kaş gesisi yapmıştık ondan beri daha marşa basmadım, yarın kısmetse motoru çıkarıcam umarım çalışır.

gezileri ozledim hafta sonu bi pamukkale ondan sonra eğirdir gezisi süper olcak

E bende bir Eğirdirli olarak o tarihlerde orada bulunmaya çalışacağım :)

Denizli İl Temsilcisi
walla 20 mayıs resmi tatil ilan edilirse 19 myası akşamı yola çıkılabilinir aslında :D

Denizli İl Temsilcisi
arkadalşar katılımcılar yada kehemen heme kesin katılıcam diyenler listeyi devam ettirsinler lüfen

1-Okay şen (BLACK_ICE) denizli [email protected]
2-.....

Denizli İl Temsilcisi
Denizli bu kadarmıııı:queen::salut:

war abi olmamı :cat::cat: bizim ekip fazla nete giremiyo ben en az 6-7 kişi düşünüyorum ++++++ olabilir daha vakit var ama işte ordanapcaz çadır olayı nasıl olucak vs bilgilendirmeler yapılmadığı için katılımı arttıramıyoruz ki

alanı bilen bir arkadaş varsa egirdirde fotograf çekip koyabilirmi imkanlar yakınlardaki mekanlar la ilgili filan yoksada bana yol görünüyor ön araştırma için çevreyi gören güzelce bi fotograf iyi olur du yani

Denizli İl Temsilcisi
alanı bilen bir arkadaş varsa egirdirde fotograf çekip koyabilirmi imkanlar yakınlardaki mekanlar la ilgili filan yoksada bana yol görünüyor ön araştırma için çevreyi gören güzelce bi fotograf iyi olur du yani

yardımcı olsun ona göre yüklencez gelcez yanlış ekipmanla yola çıkmak istemiyorum

Arkadaşlar Eğirdir'de plajın hemen arka kısmında bulunan yazlık evler, ve binaların terasları var kiraya verilen.. Ayrıca Altınkum plajının içerisinde de bungalowlar var.. Otel ve pansiyonlar da ada kısmında var,plaja 5-10 dklık mesafede!
Onun dışında ne gibi bilgiler istiyorsanız yardımcı olmaya çalışırım, yol şartları ile ilgili filan..

Denizli İl Temsilcisi
Arkadaşlar Eğirdir'de plajın hemen arka kısmında bulunan yazlık evler, ve binaların terasları var kiraya verilen.. Ayrıca Altınkum plajının içerisinde de bungalowlar var.. Otel ve pansiyonlar da ada kısmında var,plaja 5-10 dklık mesafede!
Onun dışında ne gibi bilgiler istiyorsanız yardımcı olmaya çalışırım, yol şartları ile ilgili filan..

abi 4 kişilik günlük konaklama ücreti orta halli bi yerin ne çok düşük ne çok yüksek veya çadır kursak çok üşürmüyüz korumalı olurmu yani biz oraya gelsek herşeyimiz hazır yol gösterirmisin orlarda bize:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar