19-22 mayıs 2011 2.Eğirdir motosiklet şenliği

Sevgili arkadaşlar ,Değerli motosiklet net üyeleri..
2.eğirdir motosiklet fastivalimizi organize çalışmalarına başladık.Etkinlik ile ilgili çalışmalarımız sürüyor.6.nisan 2011 tarihi itibarı ile anlaşmalarımızı yaptık.1.sini geçen sene gerçekleştirmiştik..Bu yıl 2.festivalimizi çok daha organize ve çok daha eğlenceli ve aktivitelerle dopdolu gerçekleştirmek istiyoruz..Bu nadide gölümüzün harika altınkum plaj tesislerinde sizlerin katkıları ile katılımcıların rahatı ve unutulmaz bir kamp yaşamaları için elimizden gelen her gayreti göstermek istiyoruz..Allah utandırmasın..hepinizi etkinliğe bekliyoruz.
senlik2.jpg

İSTANBUL-EĞİRDİR (yalova) 522 km..

harita.jpg

İZMİR-EĞİRDİR 540 km.

izmir.jpg

HATAY-EĞİRDİR 897 km.( harita planlamasında her ne kadar nurdağı güzergahını vermişsede hataylı dostlarımız mersin'e kadar otobanı kullanacağını ve km nin 80 km daha kısalacağını belirtmem gerekir)

hatay.jpg

ANKARA-EĞİRDİR.380 KM

ankara.jpg

Anında oradayız, üç atlı, Denizli den.. Sarıcakaya nın tadı damağımızda kaldı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------

İzmir den gelecek misafirler için Aydın, Nazilli, Denizli hattı daha uygun.

Anında oradayız, üç atlı, Denizli den.. Sarıcakaya nın tadı damağımızda kaldı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------

İzmir den gelecek misafirler için Aydın, Nazilli, Denizli hattı daha uygun.

Gültekin kardeşim..haydi denizliyi toparla lütfen..:cat:

BENDE konyadayım gelmek ısterım bızım osman dayıya bır habar edemde gelırse gelek yav hıhıhı...:)

Çok güzel olacağı muhakkak göl kenarında.bende aynı tarihte çanakkalede olmayı planlıyordum:silent:

Adana İl Temsilcisi
umarım vakitle nakiti denkleştirebilir de gelebiliriz.:)

Şu an ben iş icabı eğirdirdeyim inanılmaz bir soğuk var arkadaşlar,doğa manzara mükemmel umduğumdan'da güzel memleketmiş.1 ay sonra havalarda düzelirse bu etkinliğe katılmak isterim.

Şu an ben iş icabı eğirdirdeyim inanılmaz bir soğuk var arkadaşlar,doğa manzara mükemmel umduğumdan'da güzel memleketmiş.1 ay sonra havalarda düzelirse bu etkinliğe katılmak isterim.

Sizlerin katılımları ile çok daha güzel olacaktır

Gölün etrafında virajlı yollarda mükemmel manzara ve havası eşliğinde turlamak ... off süper fotoğraflar çekilir. tabi çandıra , kovadaya, yazılı kanyona uğramadanda olmaz. Mtorumu satmasaymışım dedirtiyor insana.

Gölün etrafında virajlı yollarda mükemmel manzara ve havası eşliğinde turlamak ... off süper fotoğraflar çekilir. tabi çandıra , kovadaya, yazılı kanyona uğramadanda olmaz. Mtorumu satmasaymışım dedirtiyor insana.

Buyrun gelin..motorlu motorsuz ne farkederki..hatta bir arkadaşınıza artçı olunuz..:cat:..bekleriz..

Bu etkinliğin kesin tarihi belli oldumu acaba? Yada tarihi benim gözümden mi kaçtı? Ortamı ayarlıyabilirsem bu etkinliğe İzmir den katılmak isterim.Hayırlısı

Denizli İl Temsilcisi
Denizli MT yonetimi olarak katılma kararı aldık ilerleyen günlerde katılım sayımızı katılım tarihlerimizide yazıcam denizli mt olarak orda bulunacağız ....

Folklor kelimesini foklör şeklinde yazarak beni benden almış bir afişe sahip olsa da gitmeyi isterim bu festivale :)
Konaklama sadece kamp/çadırdan mı ibaret, yoksa?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar