19-20-21-Haziran-2009 SMSK 3.Sakarya/Poyrazlar Motosiklet Festivali

Verilen tarihlerde sapanca'da olabilirim. Kesin değil ama az'da olsa gelme ihtimalim var. Motosikletim yok ama nasıl olacak bilmiyorum. Ayarlayabilirsek ihtimal yükselir. Bakacaz duruma göre artık.... Herkese iyi eğlenceler.

Verilen tarihlerde sapanca'da olabilirim. Kesin değil ama az'da olsa gelme ihtimalim var. Motosikletim yok ama nasıl olacak bilmiyorum. Ayarlayabilirsek ihtimal yükselir. Bakacaz duruma göre artık.... Herkese iyi eğlenceler.

Nasipse olur kardeşim inşallah orda olursun.:cat::rendeer:

dilaver+ ayfer
korkut+ eşi
Kuyucadısı(bakalım uçabilecek mi?)
sen
önceki sayfalardada gelicem diyen arkadaşlar vardı dur bakıyım kimlermiş :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------

Arjantinli69
muratusakli
serkanADH
TEKTEKER_RAMÇO
Khutuck
thelord

istanbuldan katılıcam diyen arkadaşlar bukadar fikirleri değiştimi hala geliyolar mı yada atladıgım varmı bilmiyorum :p

Varmı başka gelen ?

belli değil ben muhtemelen sizinle gelmiycem ögleden sonra çıkıcam işten çünkü. neyle nasıl gelicem hiç bişey belli değil sadece gelicem Allah izin verirse o belli :p

belli değil ben muhtemelen sizinle gelmiycem ögleden sonra çıkıcam işten çünkü. neyle nasıl gelicem hiç bişey belli değil sadece gelicem Allah izin verirse o belli :p

ya cadı su koyverme şimdi :bounce: izin al işten allah kısmet ederse hep beraber gidicez hep beraber gelicez :rendeer:

katılım listesine beni de eklermisiniz arkidişler
ilerleyen günlerde herşey netleşir sağlıcakla kalın

ya cadı su koyverme şimdi :bounce: izin al işten allah kısmet ederse hep beraber gidicez hep beraber gelicez :rendeer:

katılım listesine beni de eklermisiniz arkidişler
ilerleyen günlerde herşey netleşir sağlıcakla kalın

su koyvermiyorum gelicem ama saatim size göre geç olucak :rendeer:

selam arkadaşlar her gezi için muhakkak bir engel çıkıyor en sonunda buldum . Diğer bütün işler iptal açık kapı yok sadece gezi için plan var . Durum böyle olursa benım için kesın olur . c.tesi pazar inşallah ordayım ne güzel kamp kuracağız istanbuldan gidenler aranızda olmak isterim eger bir lıste oluşacaksa benı ekleyın

Son düzenleme:
artçı kokusu geliyor

benim çıkış saatim size uymaz dilaver keşke uysada artcı olarak gelebilsem :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:43 AM ----------

selam arkadaşlar her gezi için muhakkak bir engel çıkıyor en sonunda buldum . Diğer bütün işler iptal açık kapı yok sadece gezi için plan var . Durum böyle olursa benım için kesın olur . c.tesi pazar inşallah ordayım ne güzel kamp kuracağız istanbuldan gidenler aranızda olmak isterim eger bir lıste oluşacaksa benı ekleyın

güzel haber vaskon uzun zamandır görüşemiyoruz seninlede buluşmalarda

haklısınız uzun zaman oldu .Ama bu sefer hep beraberız inşallah emınım keyıfli olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar