19.04.09 KAYMOD Ürgüp Gezisi

sorunuzu görmemiştim pardon hayır sadece kendi aramızda takılmayı istiyor değiliz gelen herkese kapımız açık yarın saat 12 de tonton cafe önünde buluşalım bir gezimiz var :cat:

2.soruya gelince hep ürgübe gitmekten sıkılmadıkmı;şu sıralar havaların durumu ve yol şartları bunu gerektiriyor.geçen sene sivas,tokat,yozgat...vs. gittik ama B planımızda herzaman ürgüp var

Güzel bir gezi olmuş.Katılanlara tebrikler olsun.Kazasız sorunsuz nice geziler.:cat:

sorunuzu görmemiştim pardon hayır sadece kendi aramızda takılmayı istiyor değiliz gelen herkese kapımız açık yarın saat 12 de tonton cafe önünde buluşalım bir gezimiz var :cat:

2.soruya gelince hep ürgübe gitmekten sıkılmadıkmı;şu sıralar havaların durumu ve yol şartları bunu gerektiriyor.geçen sene sivas,tokat,yozgat...vs. gittik ama B planımızda herzaman ürgüp var

davetin için teşekkür ederim. ama malesef gelemem çünkü izmire gidiyor.. bi 10 gün yokum. geldiğimde inşallah şöyle bi 20 motorla bi gezi yaparız bu yaz..

aslında kapuzbaşı şelalere gitsek bi gece çadırda kalsak ne güzel olur ya:cat:

kapuzbaşı şelalesi güzel fikir ama yol durumu nasıl acaba yıllar önce cosa 200ümüz varken gitmiştik en son yol öyle ise burgmanla gidilmez ama inş yaza doğru bi kros düşünüyoruz onu alırsak hertürlü yola gelirim:)
gitiiğimizde çektiğim fotolar:
img6397xy1.jpg

img6404fo3.jpg

img6422rk8.jpg

img6432cj0.jpg

img6464os6.jpg

img6465mi2.jpg

img6469mg3.jpg

img6474dl9.jpg

img6477sg9.jpg

Gezi güzel olmuş fotoğraflarda öyle ama ben en çok şelaleye bayıldım.:)

Paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar