18Eylül İstanbulpark Kefken gezisi nedeniyle iptal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cenk ben yarışa gidiyorum ancak sadece pazar günü gidip cumartesi diğer arkadaşlarla başka bir yerlere gidebiliriz.

sonradan aklıma geldi arkadaşlar, sadece toruring car yarışı yok ayrıca FIA GT yarışı (600 bg. ferrari,maserati,camaro vb.) da var o yüzden zzevkli olur düşüncesindeyim.

explorer, hocam biletlere biletix'den baktım da, sadece kombine olarak mı alabiliyoruz bu biletleri ? Yani sadece pazar gunune alabiliyormuyuz acaba. Neyse, ben de sadece pazar gitmekten yanayım. Bir de ben sitede yarışın saatini göremedim. Tarih var sadece. Senin konuyla ilgili bilgin varsa paylaşırsan sevinirim. Ayrıca cep telini bana özelden atsana alpaycım. Haberleşiriz.

İstanbulpark buluşması "Kefken gezisi" nedeniyle iptal edilmiştir. Herkesin bilgisine. Herkesi oraya bekliyoruz.

explorer, herkes oraya gidiyo be hocam. ARkadaşlar da cok ısrar etti kıramadım.. Kusura bakma seni yalnız bırakıyorum :(

kardesim iyi be ben de geliyorum o zaman :cat: zaten yalnız gittin mi zevki de olmaz :)

Heyt be.. helal kardeşime.. Alpaycım ben cumartesiden gidiyorum. Sen de cumartesi gelebilirsen guzel olur. Aksam iki tek atar takılırız orda..

ben yarısları tercıh edıyorum ve kesınlıle kacırmamalıyım arabalar dehset gelmek ısteyen benle ırtıbata gecsın.bu yarıs kacmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadirsoyyy, koynumuzda yılanmı besledik :sunny: dünde bana geliyorum abi kefken kaçmaz diyodun... senyokmusun seeeennnn :pl:

kefken orda her zaman gıderım abı ama yarıs kacmaz.hele gecen hafta amerıkan drag yarıslarını ızledıkten sonra ıyıce gaza geldım

ne hafta sonuydu bee, :)
arkadaşlar gt lerden çıkan sesler, alfaların bmw lerle çekişmesi. inanılmaz güzellikteydi.
ama en güzeli kadirsoy ile birlikte elimizi kolumuzu sallaya sallaya pit alanında , garajların içinde , özel davetlilerin girebileceği yerlerde(biz özel davetli değildik) gezmemizdi. Padok alanıda çok eğlenceli ve güzeldi
ya inanın pit te ve garajlarda yaşanan atmosferi solumanızı çok isterdim.
ben şahsen çok heyecanlandım.
ayrıca güzel padok kızlarıda olayı başka bi güzelde yapıyordu.

ilk önce start finişhin sonundaki tribündeydik, malum ilk viraj kazaları güzel oluyor. sonra aynı tribünün karşısında yeralan kulenin en üstüne çıktık. bu alan süperdi. bir yanınızda start finish düzlüğü, diğer yanınızda sola keskin ilk viraj, arkanızda tüümm istanbul park.
resim eklemeyi becerince, sizlerde burda görmüş olacaksınız :)

kadir, süper bi hafta sonuydu. saol....

dostum sen saol beraber ıstanbul parkı alt ust ettık.gercekten cok muthıstı.cektıgın resımlerı beklıyorum.

kadirsoyy, bende bu haftasonu yarıştaydım. gözüm sizi aradı orda sürekli ama göremedim. . garajlara nasıl girdiniz yaw, _??? ama yarış gerçekten muhteşemdi... :cat:

bırak garajları ana trıbunun karsıdankı kulelere bıle cıktık.ordan tum pıst gorunuyor.keske bıze haber verseydın.bende fazladan padok bıletıde vardı..

kadirsoyyy, allaşına şu avatarı deiştir ya.. gözüm makiko oluyo..

fia gt şampanya töreninde kadir ve ben pit alanında, podyumun hemen altındayız
resim1510bj.jpg

clup de cologne garajı
resim2990iv.jpg

hastası alduğum 156 nın pist versiyonu ve ben
resim0600kq.jpg

fia gt lerin yarışı sonrası padok da araçlar
resim1540gw.jpg

padok alanının kuleden görünüşü
resim2505tl.jpg

garaj da son taktikler
resim0218xk.jpg

karşınızdaaaa padok kızları ve bennnnn( kadir unutma sen evlisin :) )
resim3083jj.jpg

kuleden görüntü. kadir ve istanbul parrkkkkk
resim1744xe.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar