ya kime ne anlatıyorsun Cenk adam doktor civanım diye şarkı söylese doktorlar ayağa kalkar "efenim bu civanım sözü doktorları son derece küçük düşürmektedir" diye konuşur senin ne anlatmak istediğinle kimse ilgilenmez bir söze takılır onun üzerinde debelenir durur,,,Volkan Konak cerrahpaşa diye beste yaptı beyinsizin biri bu şarkıyı TRT de yasakladı,,Cerrahpaşa hastanesi küçük düşüyor diye,,Volkan Konağın babası akciğer kanserinden bilmem kaç senesinde Cerrahpaşa hastanesinde vefat ediyor adam da bu yürek acısıyla her baltanın anlamayacağı bana göre inanılmaz duygu yüklü ve güzel beste yapıyor..Sonra dallamanın biri bu şarkının cerrahpaşa hastanesini küçük düşürdüğünü düşünüyor diyecem beyin yok, düşünüyor demiyorum imkansız ve bu dallama TRT de yöneticilik yapıyor,, şu Tvlere bir bakın k..çını açanmı dersin,,Göbeğini açanmı dersin,,eşcinselimi dersin her kanalda bir başka soytarılık,sen Volkan Konakla uğraşıyorsun,,daha o kadar komik şeyler varki anlatmakla bitmez bence bu ehliyetsiz yakalanan arkadaşı İdam etsinler ders olsun onada bak bakalım bi daha ehliyetsiz kulllanabiliyormu....Avrupanın cezasını örnek alıp uyguluyorsun,,ee başka,gerisi nerde avrupanın cezasını aldın iyi ettin aferin sana,,diğer uzuvlar nereye kaçtı,,, avrupanın öyle cezasını alıp halkı domaltmak olmaz,,al bakalım herşeyiyle avrupayı örnek te göreyim,,,yemez ama,,,işine geleni alırsın gelmeyeni,,, neyse s..tiret biraz daha yazarsam DGM de yargılanacam....susayım ben en iyisi..Son olarak şunu söylerim"BU ÜLKEDE AT İZİ,İT İZİNE KARIŞMIŞ"