180 günde devr-i alem...........

Bizde düzenleyelim böyle bi tur dünyayı gezelim olmazmı???

olur tabi neden olmasın ama sağlam ve güvenilir bir firma bulmak lazım ,ana sponsor olarak :p :p

yaw abi biz daha türkiyede bi yere gidemiyoruz nerde kalmış dünya öyle değil mi...

gerçekten muhteşem bir video çekmişler.belli ama çok uğraşmışlar.mesajıda vermiş bmw.her yola uyar diyerek.gelecek planlarım arasına aldım bu olayı:)

mükemmel film kameraman işini biliyo
Bizde düzenleyelim böyle bi tur dünyayı gezelim olmazmı???
valla Pınar abla bize sponsor olacak ramzey veya kanuni en fazla 20 gün dayanır :queen: ki çekeceğimiz videonun yarısını yürüyerek gideceğimiz için pek motorla dünya gezisi olmaz:queen:
zaten o motor anca Türkiye sınırına kadar sağlam gider:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi gidenler var türkiyedende böyle hiç araştırmıyomusunuz...

3 yada 4 bmw li endurocu eşleriyle birlikte çıktılar böyle bi seyehate sonra geri geldiler dünyayı gezmedia damlar ama iranı gezdiler :queen:

gercekten cok etkıleyıcı ve cok guzeldı zaten GS hayranıydım artık asıgıyım:mrgreen: ınsanın gercekten canı cekıyo boyle guzellıklerı.paylasım ıcın tskler:rendeer:

bulsam böyle bi imkan hiç affetmem giderim :mrgreen: altını çizeyim biri eskaza okurda sponsor olacam derse ilk sıraya beni yazsın işi gücü bırakır giderim.. :queen:

ge.enlerde bi almanla tanışmıştım ama metzellerin sponsorluğuyla çıkmış yola 2004te almanyadan :mrgreen: hala dolanıyo transalp var altında kim bilir ne badireler atlattı :queen: gerçi şu aralar türkiyede bi türk plakası yaptırmaya çalışıyodu sirkeci taraflarında motorun vergi borcundandolayı almanyaya geçiremem diye :queen:

bu arada masaj sahnesine bittim desem yeridir oo yorgunluğun üzerine iyi fikir :mrgreen:

Son düzenleme:
çooook kıskandııım!:pale:keşke böle bişeyler duzenlesek bızde alsak cadırımızı cantamızı gezsek dursak:)

sponsorsuz yapta göriyim ben seni benzin parasının altından kalkabilecenmi:queen:

bu gece rüyamdan çıkmaz

:queen::queen:bu gece rüyamdan çıkmazki sabah olsun

benzin parası demısken cevızlı ıstanbulda mınıbus yolunda tren ıstasyonuna gelmeden hemen once poaş bayisi istasyonu var dostum bigün gel cayımı iç korhan kardeşim:) :cherry:

gerek yok ben nakedlada dolaşırım :mrgreen:

orasını karıştırma krossun iki kere krankını kırdım ondan ne haber :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar