18 Yaşındayım Atv Almayı Düşünüyorum... Yardım ve Önerilerinizi Bekliyorum

Öncelikler merhaba... Köyde turlamak için atv almayı düşünüyorum ve bununla ilgili bazı sorularım olacak:
1-ilk olarak 3000-3500TL arasında tavsiye edebileceğiniz 0 atv varmı?
2-atvlerin vergisi falan nasıl oluyor? plaka nasıl ve kaça takılıyor?
3-atv ehliyeti ayrı mı?(ehliyetsiz olacak ama gerekirse belki alırım diye:))

Tavsiyelerinizi ve Yardımlarınızı Bekliyorum...

köyde turlamak için traktör alabilirsin:silent:
bende düşünüyorum aslında...

ATV b sınıfı ehliyet gerektirmesi lazım. Kanun yasalaştımı bilmiyorum. Kesin konuşmayayım.

yedek parça ve servis konusunda sıkıntı çekmeyeceğin bir yerdeysen gerisi zevkine kalmış..

Öncelikler merhaba... Köyde turlamak için atv almayı düşünüyorum ve bununla ilgili bazı sorularım olacak:
1-ilk olarak 3000-3500TL arasında tavsiye edebileceğiniz 0 atv varmı?
2-atvlerin vergisi falan nasıl oluyor? plaka nasıl ve kaça takılıyor?
3-atv ehliyeti ayrı mı?(ehliyetsiz olacak ama gerekirse belki alırım diye:))

Tavsiyelerinizi ve Yardımlarınızı Bekliyorum...

selam öncelikle kaç kilosun ve 3000 3500 e pek bır secenegın yok kanunının atvlerıne bakabılırsın.. sahibinden.com işini gorur ve köydeysen offroad tarzı bırsey dusunurmusun ozaman seceneklerın sanırım artar vergisini bilmiyorum ama motosikletle aynı yani ehliyet olarak yani a2 ehliyetı ıle kullanabılırsın fakat söyle bir kural var sehirlerde ehlıyet soruyorlar yanı buyuk sehırlerde mesela istanbul izmir söyle diyeyim benım kuzenım büyükcekmecede ve atvsınde plaka bile yok işe gidip gelirken kullanıyor daha cevırılmedı sanırım sende problem yasamazsın köyde kullanacaksan:mrgreen:

atv nin trafiğe çıkmasının yasak oldunu biliyorum ben, bu yüzdende boştan yere plaka alma( eyer benim bilgim yanlış değilse)

Denizli İl Temsilcisi
:cat:arkadaşlar atv traktör ehliyetiyle sürülür çünkü ziraii aracaa girmektedir a2veya b ile kullanılmaz ayrı yetten saat 5 e kadar şehir içinde gezme yetkisi vardır kullanan olarak biliyorum ve 3000-5000 tl si alıcağın atv 2 gün dayanır sağlam atvler 10000 tl den aşağı değil .....:cat:

selam öncelikle kaç kilosun ve 3000 3500 e pek bır secenegın yok kanunının atvlerıne bakabılırsın.. sahibinden.com işini gorur ve köydeysen offroad tarzı bırsey dusunurmusun ozaman seceneklerın sanırım artar vergisini bilmiyorum ama motosikletle aynı yani ehliyet olarak yani a2 ehliyetı ıle kullanabılırsın fakat söyle bir kural var sehirlerde ehlıyet soruyorlar yanı buyuk sehırlerde mesela istanbul izmir söyle diyeyim benım kuzenım büyükcekmecede ve atvsınde plaka bile yok işe gidip gelirken kullanıyor daha cevırılmedı sanırım sende problem yasamazsın köyde kullanacaksan:mrgreen:

ilginiz için teşekkürler:) kanuninin şu atvsi nasıl?

http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=ATV+150GV+S+(Off+Road)&Id=29&k=3

başka önereceğiniz marka veya model varmı?

Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar atv traktör ehliyetiyle sürülür çünkü ziraii aracaa girmektedir a2veya b ile kullanılmaz ayrı yetten saat 5 e kadar şehir içinde gezme yetkisi vardır kullanan olarak biliyorum ve 3000-5000 tl si alıcağın atv 2 gün dayanır sağlam atvler 10000 tl den aşağı değil .....

arkadaşlar atv traktör ehliyetiyle sürülür çünkü ziraii aracaa girmektedir a2veya b ile kullanılmaz ayrı yetten saat 5 e kadar şehir içinde gezme yetkisi vardır kullanan olarak biliyorum ve 3000-5000 tl si alıcağın atv 2 gün dayanır sağlam atvler 10000 tl den aşağı değil .....

2.kez aynı mesaj:cat:

Otomobil +Traktör B ehliyeti değil mi zaten ? :)

Atv kullananlar merak ediyorum ruhsatınızda ne yazıyor ? Motosiklet mi ? yada başka birşey mi ?

ben a2 sürüyor biliyorum ehliyet sınavına çalısırken sanki sürücü kitabında 4 tekerlekli olmasına rağmen a2 sürüyor yazıyordu sanki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
az sık dişini mondialin atv leri geliyo eli kulağında :)

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
-atv'ler A2 ehliyet ile kullanılır,
-atv için A2 ehliyet almak istersen motosiklet ile sınava girmek zorundasın, atv ile direksiyon sınavına giremiyorsun
-atv'leri A2 ehliyetle kullanmanıza rağmen otomobil vergisi ödüyosunuz (2007 model atv vergisi, ocak pulu 150tl civarında)
-onroad ve offroad olarak iki çeşidi vardır, şehiriçinde veya trafiğe çıkacaksanız plaka çıkarabileceğiniz onroad modelini seçmeniz lazım, offroad modeli trafiğe çıkamaz, gideceği yere başka bir araçla götürmeniz lazım(romörk gibi)
-offroadlarda plaka ve ruhsat olmadığı için vergisi yok
-3500 civarında çin malı almak zorundasın
-3500tl atv'yi nazik kullanmalısın başına dert olmaması için
-sürat değerleri farklı yazsada en güvenli sürüş max 40kms

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlarda vites olayı nasıl?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar