18 yaşında kredi kartı verirlermi

öncelikle herkeze iyi akşamlar bi sorum olcak 18 yaşına 3 gün oluyo gireli ve kredi kartı çıkatırmak istiyorum belirli bi miktar birikimim var motor almak istiyırum 15-20 bin açıgım var 20-25 bin tl limitli kredi kartı verirlermi Herhangi bi bankadan.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
sigortalı bir işte çalışıyorsan ve bankada maaş hesabın varsa verirler, yoksa artık bankaya kalmış bir durum.

öncelikle herkeze iyi akşamlar bi sorum olcak 18 yaşına 3 gün oluyo gireli ve kredi kartı çıkatırmak istiyorum belirli bi miktar birikimim var motor almak istiyırum 15-20 bin açıgım var 20-25 bin tl limitli kredi kartı verirlermi Herhangi bi bankadan.
18 Yaşında öğrenciysen kredi kartından çok bir limit bekleme ben öğrenciyim , özel bankalar limit konusunda daha iyi İş:28 Yapı:18 Devlet bankalarında çok düşük limit veriyorlar Vakıf:4 . Sigortalı için başlangıç olarak maaşınla aynı veya 2 katı veriliyor diye biliyorum onun dışında 2 yıl içerisinde baya arttırıyolar. 2 Aydır kredi kartına sahibim arada kredi için arıyorlar 3 ay vade farksız 60bin TL vs. limitimin tamamını kullanıp geri ödeyebiliyorum , üstüme araç ve hesaba günlük olarak para giriş çıkışı oluyor ondan dolayı da arıyo olabilirler.

arabanı arabamnoktakoma değerinde trink sat

verirler bu arada he bize üni önünde limit doldurması gerekn bankacı abiler ablalar kitliyodu play kartları? ama limitlerini bilemiyorum. yine de verirler ben üni son sınıftayken (2023) 70k limitli kredi kartı çıkarmıştı babam benim üzerime :D şu an limit uçmuş benim, yükseltmiyorum kesinlikle

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bankaya git, bir hesap aç. Hesap kartına bağlı hesaba biraz para yatır. Alışverişlerini oradan yap. Azaldıkça tekrar para yatır. Bankanın gözünde para giriş çıkışı olan bir profile dönüşürsün. Çok geçmeden kredi açarlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aynı şekilde ara ara düşük miktarlarda kredi çek ve bir süre sonra krediyi kapat, yeniden çek yeniden kapat. Bunu bir kaç defa yap. Finansal sistemin senin hakkında bir fikri oluşsun.

Son düzenleme:
Motosikleti
yok:(
Verirler bir soru mu anasını bile bellerler. Gelirin olmasına gerek yok ki artık nasıl bir sistemin içindeyiz anlamıyorum. 62 yaşında emeklik ve dandik bir evden fazlası olmayan adama 1 milyona yakın ihtiyaç kredisi vermişler sana o kadarcık paranın lafını yapmazlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekilde ara ara düşük miktarlarda kredi çek ve bir süre sonra krediyi kapat, yeninden çek yeninden kapat. Bunu bir kaç defa yap. Finansal sistemin senin hakkında bir fikri oluşsun.
Abi senin fikdeks puanı minumum 1700 lerdedir 😄

Motosikleti
Hyosung GT250R, RS200
Bu kredi kartına fazla limit verilmesi kısmı bir bana geçerli değil herhalde. 21 yaşındayım aylık hesabıma borsadan xxx.xxx rakamların girdiği oluyor parayı da sık çekmediğim için çok sık kredi kartı kullanıyorum. Kartta genelde para tutmadığım için kredi kartından geçip sonra kredi kartını ödüyorum ama gel gör ki o kadar para girmesine/sık kullanmama rağmen Akbank 2000₺ limiti 5 kuruş bile yukarı çıkartmıyor.

Motosikleti
Bu kredi kartına fazla limit verilmesi kısmı bir bana geçerli değil herhalde. 21 yaşındayım aylık hesabıma borsadan xxx.xxx rakamların girdiği oluyor parayı da sık çekmediğim için çok sık kredi kartı kullanıyorum. Kartta genelde para tutmadığım için kredi kartından geçip sonra kredi kartını ödüyorum ama gel gör ki o kadar para girmesine/sık kullanmama rağmen Akbank 2000₺ limiti 5 kuruş bile yukarı çıkartmıyor.
Benim de iki farklı bankadan 500bin üzeri limitli kartlarım var ama iş bankası kartımın limitini 10bin liranın üzerine çıkarmıyorlardı, diğer bankalardan toplam limitiniz yüksekmiş dediler, onlar nasıl habire arttırıyor o zaman dedim kapattım o kartı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben tüm kredi kartlarımı iptal ettim. Sadece bir kredi kartı tutuyorum, onun da limitini 20.000'e düşürdüm.

Motosikleti
yok:(
Benim de iki farklı bankadan 500bin üzeri limitli kartlarım var ama iş bankası kartımın limitini 10bin liranın üzerine çıkarmıyorlardı, diğer bankalardan toplam limitiniz yüksekmiş dediler, onlar nasıl habire arttırıyor o zaman dedim kapattım o kartı.
Senin bireysel olarak bir limitin oluyor abi bankalar arasında o limit paylaşılıyor Limit arttırımı otomatikte ise otomatik olanlar senin bireysel limitini kendi hanesine alıyordur diğer bankalara birşey kalmıyordur.

Motosikleti
Senin bireysel olarak bir limitin oluyor abi bankalar arasında o limit paylaşılıyor Limit arttırımı otomatikte ise otomatik olanlar senin bireysel limitini kendi hanesine alıyordur diğer bankalara birşey kalmıyordur.
işte, bir ara diğer iki bankadaki kartlarımın limitlerini düşürmem lazım, hepsini kullanmıyorum zaten.

1000 lira limitle falan verirler başta, sonraki harcamalarına göre limit değişebilir. eğer bir gelirin var ve bankaya beyan edebilirsen daha yüksek limit tanımlarlar.

Motosikleti
Honda CRF250L
Yaşın 18 ise artık Cumhurbaşkanı bile olabilirsin

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sen ötesi bankalardan kart alama diye arttırıyor. Herkesin bir ederi var, ona göre limit havuzunu ilk kim boşaltırsa diğerine kalmıyor.

Ben tüm kredi kartlarımı iptal ettim. Sadece bir kredi kartı tutuyorum, onun da limitini 20.000'e düşürdüm.

neden iptal ettirdiniz hocam böyle güzellikler varken

j9SLwK.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar