18 ve 25 Eylül de dostlarla bayramlaşma. Son Baharda İZMİR..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geldinde kovaladıkmı??? :p:queen::queen::queen::queen:

Şeker gibi aileyiz wallahi hayatta kovalamazsınız gelsek :mrgreen: Mesele orada zaten gelemiyoruz ki :pr: Emekliliğimizi bekliciiizz :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 PM ----------

bir de bu hafta küçük bir ekiple yaptığımız geziyi görürsen kesin terk eder orayı gelirsin :p

Zaten zor duruyorum öleler demeyin yahu :mrgreen: Biryerlerden para filan da çıkmıyor ki ben ne yapayım :salut:

Şeker gibi aileyiz wallahi hayatta kovalamazsınız gelsek :mrgreen: Mesele orada zaten gelemiyoruz ki :pr: Emekliliğimizi bekliciiizz :salut

Kovalamak gibi bir niyetimiz yok isterseniz huysuz olun misafir perverizdir..

Zaten zor duruyorum öleler demeyin yahu :mrgreen: Biryerlerden para filan da çıkmıyor ki ben ne yapayım :salut:

Ne yapıcaksın çok parayı parası olanı izmire almıyolar :p

herşey hayırlısıyla, biz seni yüreğimizde götürdük getirdik, senin için şimdi çalışma zamanı gezmenin zamanı yine gelecek ( 17 yada 18 ekimde ishal olmayı unutma kebap yiyeceğiz yolumuz var :mrgreen:)

herşey hayırlısıyla, biz seni yüreğimizde götürdük getirdik, senin için şimdi çalışma zamanı gezmenin zamanı yine gelecek ( 17 yada 18 ekimde ishal olmayı unutma kebap yiyeceğiz yolumuz var :mrgreen:)

desene ben haftaya cuma geceden senin kapının önünde nöbete başlarım. kebap varsa kaçırmamak lazım:queen:

17-18 ekimde ne var ki..
manisa da fuar var. bekir pistte yarış var diyordu.?

Pist yarışı var diye biliyorum bana gelen duyumlar o şekilde fakan antreman varmış yarış ondan sonraki hafta...

olmadı geçerken bir uğrayıp bakmak lazım. fuar aksam saat 22 ye kadar açık.
bu arada izmirde de otomobil fuarı varmış. Geçen sene gitmiştim. otogazcıların fuarına dönmüştü :)

İYİ BAYRAMLAR (topiğin kilitlenme zamanı gelmiş ):bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar