18 ve 25 Eylül de dostlarla bayramlaşma. Son Baharda İZMİR..

ya sabun dediğin nedir ki elinin kiri:)
açın siz bir topak da adı konsun

isterseniz haftaya perşembe yapalım garanti olsun. hasan çay, tütün kömür vs stoklasın

Langırta sıra gelirse neden olmasın ama semaver çayı sohbet muhabbet derken langırta sıra gelmez kanaatindeyim...

evet abi önümüzdeki hafta bu hafta mesayi saatlerinden dolayı ertelendi önümüzdeki cuma başlık birkaç güne açılır forrap tarafından....

Bu hafta için langırt diyosan hasanların kahvede langırt yok babası yasaklamış:queen:

evet abi önümüzdeki hafta bu hafta mesayi saatlerinden dolayı ertelendi önümüzdeki cuma başlık birkaç güne açılır forrap tarafından....

Bu hafta için langırt diyosan hasanların kahvede langırt yok babası yasaklamış:queen:

gene verdiniz gazı ağzımızın suyunu elimizle sildik. neyse zaten bu perşembe benimde çok zordu. gelirsem geç gelecektim hayırlı olmuş..

bana uyar ben her zaman misafir ağırlarım :)

gelecem kardeşim inşallah :cat::rendeer:

vallace geç gel ama sen bu hafta gel, hasanın kafede izmiri tepeden seyredeceğiz, çay bol üzülme sabaha kadar bitmez :queen:

sanki orada değildiniz GÜZEL OLMUŞ ne demek güzel kelimesi küçük kaldı güzeloldu çünkü biz yaptık :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu gece rüyamda yine İzmir'deydim :mrgreen: Ancak rüyamda görürüm zaten :salut:
Şanslısınız vesselam :) :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar