18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır yapamıyorduk, daha çnceki duyuru konusunda da şöyle bir not vardı. Galiba gözden kaçırdın.

NOT: Gezi organizasyonu İzmit Körfez Pistinde düzenlenecek olan Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 1. yarışının tarihinin henüz kesinleşmemesi, ayrıca bu yarışa toplu bir gezi organize edileceği için Yuvacık gezisini bir hafta sonra ya alabiliriz. Kesin tarihler yakında belli olacak.

Ayrıca Bülent İzmit senin için çok uzun mesafe değil mi ? 90km falan.
Sen fazerla ancak bakkada gidersin :cherry:

bakkala mı :D kaskı takmadan çıkmasın ama :p

erhan abi şey sorcam bu tarihin değişmesinde bu yarışın bi sebebide varmı:silent:

Hayır yapamıyorduk, daha çnceki duyuru konusunda da şöyle bir not vardı. Galiba gözden kaçırdın.

NOT: Gezi organizasyonu İzmit Körfez Pistinde düzenlenecek olan Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 1. yarışının tarihinin henüz kesinleşmemesi, ayrıca bu yarışa toplu bir gezi organize edileceği için Yuvacık gezisini bir hafta sonra ya alabiliriz. Kesin tarihler yakında belli olacak.

Ayrıca Bülent İzmit senin için çok uzun mesafe değil mi ? 90km falan.
Sen fazerla ancak bakkada gidersin :cherry:

Erhan tamam anladıkta baştan 100'e yakın kişi o tarihe müsait olup ismini yazdırdı güzel kardeşim. Yoksa bizim için o kadar önemli değilde ters bir zaman oldu yani. Hani baştan açılmayıp şimdi açılsaydı olurdur neyse artık...

Bu arada biliyosun yoldan falan korktuğum yokda sevmiyorum şu yarış işlerini biliyosun. Kimle ne için niye yarışıyoruz anlamıyorum. Kimse kimseyle yarışmasın herkes yoluna gitsin kardeşim. :p:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
erhan abi şey sorcam bu tarihin değişmesinde bu yarışın bi sebebide varmı:silent:

Evet daha önceki konuda da belirtmiştik yarış tarihleri netleştiği için geziyi bir hafta sonraya aldık. Çakışma olmasın :wiinkk:

full otomatik 2008 el araması isterem::winkwink

tamam canem ;) sen yeterki iste ama bir şey söliyim sen sürcen
elarabasi01.JPG

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Evet tarih değişmiş daha süper olmuş. :) O tarihte motosikletime kavuşmuş olurum yuppiiiiiii. :flower:

hu hu millet günaydın :D bak hem 400.ci mesajımı atıyom canlanın yuvacığa gidiyozzzz

bu ARada;Sanıyorum O Tarihte Bizim burda KIRKLAReLin'de MotoDRag Yarışları var Emrah'la Beraber Draglara CAgıracaktık sizi::silent:

Motosikleti
Dl650vstorm
şu misafir olayını aydınlatalım.:cyclopsan
misafir artçı olarak mı gelebilir yoksa motosikletiyle de gelebilirmi?
benim kuzen de gelmeyi düşünüyo motoruyla::friends:

şu misafir olayını aydınlatalım.:cyclopsan
misafir artçı olarak mı gelebilir yoksa motosikletiyle de gelebilirmi?
benim kuzen de gelmeyi düşünüyo motoruyla::friends:

abi senin ilk gezin olacak belli...:pyav ha arkanda artcı olmuş...ha bir motor yanında gelmiş farketmezki...:wiinkk:

Motosikleti
Dl650vstorm
abi senin ilk gezin olacak belli...:pyav ha arkanda artcı olmuş...ha bir motor yanında gelmiş farketmezki...:wiinkk:

yav anlamadın.. hani benim kuzen mt den değil ya gelebilirmi motoruyla? .ne bileyim belki yasaktır forumdan olmayanlar.

yav anlamadın.. hani benim kuzen mt den değil ya gelebilirmi motoruyla? .ne bileyim belki yasaktır forumdan olmayanlar.

kanka olurmu öle şey ya... bi kimlik sorgulaması falan yok...:queen:

aradığımız tek ortak nokta MOTORA GÖNÜL VERMİŞ olmak...:p

Motosikleti
Dl650vstorm
yürü be mt kardeşliği:queen:
moruk napalım işte sormadan öğrenilmiyo:)
sende gelicenmi?

yürü be mt kardeşliği:queen:
moruk napalım işte sormadan öğrenilmiyo:)
sende gelicenmi?

ben yokum motora gönül verdim ama SU MOTORUNA gönül vermişim...:queen:

aranızda ne işim var...Çiftciler Buluşmasına katılırım artık...:p

geliyorumda...yarın sabaha çıkmak için bir özel taahüdümü verildi sana haco...:queen:bilelim yane...:pinşallah gelicez gayrı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar