18 Mart Şehitlere Saygı Sürüşü Hk.

yec

Selamlar.

Uzunca bir zamandır Çanakkale buluşması ayarlamayı planlıyorduk. Sevgili @abyasar ile birkaç kere bu işi organize etmeye çalıştık ama gerek benim, gerek onun gerekse diğer arkadaşların işleri sebebiyle bir türlü denk gelemedik.

Bu sene 18 Mart motosiklet derneği Şehitlere Saygı sürüşünün 10. sunu düzenliyor. Link. Ben de bu sürüşü hem tanışma/kaynaşma, hem de şehitlerimize saygılarımızı sunma fırsatı olarak görüyorum. Kesinleşmiş bir tarih olmasa da, 23 Mart Pazar olarak planlanıyor sürüş.

Çanakkale ve çevre illerden katılmak isteyenler olarak bu başlık altında toplanabiliriz. Hafiften planlarımızı da yapabiliriz.
Etkinlik tarihine yaklaşınca bir whatsapp grubu kurarak haberleşebiliriz diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

Daha önce bu organizasyona katılmayanlar için kabaca içeriği anlatabilir misiniz?
Sürüşe katılmak isterim fakat yürüyüş kısmı sorun yaratabilir, uzun bir yürüyüş olacaksa.

Hem Çanakkale'de hem de turizm sektöründe çalıştığım için o gün çalışıyor olmam çok muhtemel. Ama eğer ayarlayabilirsem kesin katılırım. Zaten katılmak zorundayım da.

18.Mart'ta genelde devlet erkanı orada olduğundan jandarma izin vermiyor şehitliğe girmemize, en azından geçen sene benim başıma bu geldi.

o tarihlerde sanırım bir aylık sürücü olacağım, gelmem uygun olur mu acaba?

Forumdan ekip ayarlayarak gitsek çok daha iyi olurdu. Hepimiz aklı başında düzgün tipleriz. Öyle mahşer yeri gibi kalabalık ta olmazdı hem.

yec

Daha önce bu organizasyona katılmayanlar için kabaca içeriği anlatabilir misiniz?
Sürüşe katılmak isterim fakat yürüyüş kısmı sorun yaratabilir, uzun bir yürüyüş olacaksa.
2024 sürüşü öncesi açıklaması şu haberde var : Link.
18.Mart'ta genelde devlet erkanı orada olduğundan jandarma izin vermiyor şehitliğe girmemize, en azından geçen sene benim başıma bu geldi.
Milli bayramların hepsine katıldım bir şekilde ama, 5 senedir o yada bu sebeple 18 mart sürüşüne katılamadım. Bu sene bir aksilik olmazsa katılmak istiyorum. Kısaca benden daha tecrübelisin bu konuda.
Forumdan ekip ayarlayarak gitsek çok daha iyi olurdu. Hepimiz aklı başında düzgün tipleriz. Öyle mahşer yeri gibi kalabalık ta olmazdı hem.
Ben herhangi bir motosiklet kulübü yada derneğine üye değilim. Fakat Tarih Alan başkanlığı 18 Mart motosiklet derneği üzerinden yapacak bu etkinliği.
Farklı bir tarihte ayrı bir sürüş düzenlenebilir. Bir grup oluşursa en arkada kalıp yavaş yavaş gidebiliriz bu sürüşte.

Bu sene ben de katılıyorum. Artçılı ve kırmızı yelekli beyaz hero dash görürseniz benimdir. Kortej hızı 50km/s civarı olacakmış. O yüzden skuterle katılmaya karar verdim 😁

Notumu aldım :D

O kadar kalabalık bir kortejde hız 50 olmaz bence; izmirde yaptıgımız kortejlerde şehir içi 20 ana yollarda en fazla 50 yapabiliyorduk ki muhtemel buradaki kalabalık ile çok riskli. zaten sevmiyorum kortej bi tane dana mutlaka kaza yapıyor düşüyor :D

girdik bi yola bakalım

Notumu aldım :D

O kadar kalabalık bir kortejde hız 50 olmaz bence; izmirde yaptıgımız kortejlerde şehir içi 20 ana yollarda en fazla 50 yapabiliyorduk ki muhtemel buradaki kalabalık ile çok riskli. zaten sevmiyorum kortej bi tane dana mutlaka kaza yapıyor düşüyor :D

girdik bi yola bakalım
Bu hafta içinde 2 kortej var. Bir tanesi 18 mart akşamı Çanakkale merkezde, diğeri 23 mart sabahı Eceabat hareketli. Umarım sorunsuz tamamlarız ikisini de. Eceabatta olan şehir içi olmayacağı için 50 ile falan gidilir muhtemlen. Dah ahızlı olması tehlikeli olur zaten. Geçen sene şehir içinde olan korteje xsr700 ile katıldım, motorun fanının susması için yarım saate yakın rölantide çalıştırmam gerekti. O yüzden bu sene ikisine de hero ile katılıcam :)

Bu hafta içinde 2 kortej var. Bir tanesi 18 mart akşamı Çanakkale merkezde, diğeri 23 mart sabahı Eceabat hareketli. Umarım sorunsuz tamamlarız ikisini de. Eceabatta olan şehir içi olmayacağı için 50 ile falan gidilir muhtemlen. Dah ahızlı olması tehlikeli olur zaten. Geçen sene şehir içinde olan korteje xsr700 ile katıldım, motorun fanının susması için yarım saate yakın rölantide çalıştırmam gerekti. O yüzden bu sene ikisine de hero ile katılıcam :)

23 marttakine katılacağız biz arkadaşlarla :D

oradan geri izmire; vay halime vay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar