kardeşim benle bir sorunun mu var senin:cherry:
ben bir saat belirtiyorum listeyi yapmak için ve saati belirtmek için toplantı günü görüşmeyi bekliyorum kalkıp bir liste yapıyorsun ve bu listeyede bizi yazmıyorsun ne yapmak istediğini anlayamiyorum.
hem bu listeye adını yazdıranlar ne zaman burada belirttide yazdın ayrıca benim de buraya birşeyler yazdığımı ama danışmadan bir liste hazırlamayacağımı bilmiyorlarmı.
şu dakikadan itibaren hiç bir şeye karışmıyorum, buyur herşey sana emanet.:cat:
yaaaaa yaaaapmaaaa Murat abi, hic mi hic aklımdan oyle bi sey gecmiyor yaaa, maksadim hem bu konuyu guncel tuttmak hem de liste yaparak farklı dusunenlerinde fikrini almak...
o listede ki arkadaslarla (lodos abi haricindeki ) msn de toplu gorustuk... boylesi bi seyin bizim acimizdan daha rahat olacagini dusunduk, yani yollarda harap olmayalim diye, ben sadece fikir olarak sundum, alınma hemen sende
bi de liste yaptigimiz zaman diger il gruplari da hizlandirir diye dusundum...
biz manisa grubu olarak çok kalabalık grup sürüşlerinin taraftarı değiliz !
(seyahat esnasında tehlikeli durumlar ortaya çıkabiliyor)
ayrıca çok çeşitli hacimdeki ve modeldeki mosikletlerinde seyir tarzları birbirlerinden çok farklılık gösteriyor,yakın hacimli ve birbirine yakın tarz makinelerin grupçuklar(beş veya yedi) oluşturarak seyahat etmeleri çok mantıklı ve güvenli yerinde olacaktır.
biz
MANİSA-MT olarak mümkün olan en az molayı vererek yol ,trafik yoğunluğu ve hız limitlerinin el verdiği en seri ve güvenli şekilde ,ilk buluşma noktası neresi ise oraya ,oradan da varsa diğer buluşma noktasına, yoksa varılacak son noktaya gitmeyi planlıyoruz...
sercan işi netleştirin(
izmir-mt olarak) ona göre kendimizi ayarlayalım...
uzun yol bizim işimiz
aşıksan vur saza söforsen baz gaza
evet cok haklisin abi, onceki mesajlarda da yazdik, gruplara ayrilalim ve 200 cc ustu ve alti olarak ayrilalim diye... ya da bunun gibi bisey...
gece yolculugunu sevmiyenler, gunduzden yol almaya baslar, sonucta onlar da bi grup kuracaklari icin, yanlız kalmazlar ve katılımın artısı ve komforu saglanabilir...
5 erli 7 ser li gruplar olmasi bence mantıklı, Demek istedigim bu her grubun basina Havran dan bi oncu abimiz gecebilir, cunku onlar bu yolu defalarca yapmislar ve onlarda da her tarz makina var...
kimler maximum kac gun kalabilir?
kimler 2 gunden den fazla kalamaz?
kimler geceden yol almak ister?
kimler gunduzden yol almak ister?
nasıl grublara ayriliriz?
gun sayisi artarsa ekonomik olarak zorlanirmiyiz?
gruplar su sekilde olabilir mi?
cuma gunduz yol alip AYVALIK ta mola verenler?
cuma aksami cıkıp Ayvalıkta mola verenler?
c.tesi sabahtan direk Çanakkaleye gecenler...
pazar aksami cıkıp direk izmire donenler?
pazar aksami Ayvalıkta mola verip p.tesi izmire gecenler?
pazar aksamini da Canakkalede gecirmek isteyenler?