18 Eylül Pazar Yalovaya gidiyoruz (MT-Kemik Tayfa Yollarda)

Motosikleti
Cbr 650F
çoook canım çekti çok

şu pastırma sıcakları gelsinde bi daha kiralicam o zaman yine bi gezi yaparsınız umarım :)

Tek başınamı gitmiştin yoksa çift başınamı....????

abi her türlü gideri var ayıpsın teker dönsün yeter :)

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:01 ----------

Tünal abi o adamda yengen vizesi var :)

aynen Sinan'ım seneler geçtikçe vize sıkıntısı kalmıyor,gerçi hanımla evlenmeden öncede motosiklet kullandıgım için vize sadece hanıma var :) motosiklete süresiz yengen vizesi :p,
kendine iyi bak :)

Bizim gezide bitane BMW motosiklet vardı, ne chopper nede touring ikisinin karışımı birşeydi. Kimindi o motosiklet sabahtan beri bulamıyorum. Modeli neydi?

F54

tünal abiyiartık hiçbir sosyal medya mecrasında bulamıyoruz :(

Motosikleti
Cbr 650F
sosyal medyada görüyorum. abi yolculuk nereye diyorum söylemiyoda :D

Arkadaşlar cümleten selamun aleyküm....Malum iş güç gazlama işlerine ara verdik gibi. Tüm dostların gözlerinden öpüyorum. Serdar abi ile yazıştım...Yalova yada karamürsel buluşması olabilir. Ne dersiniz? Berceste vs de olabilir.....Önemli olan bir araya gelmek ....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

Selamlar kardeşim unutmak mümkün değil ..... Serdar aydın abi ile yazıştım bir buluşma ayarlayacağız inşaALLAH CC....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------

Selamlar yakışıklı....Az sonra ....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------

tünal abi sen uğrarmıydın buralara :) hayabusan sonra vfr 1200 nasıl gidiyor ?

Arada zzr 1400 de kullandım..Vfr yaşlı işi işte 280 den sonra gitmiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Yalova'yı soruyorsan evet hala buralardayız abi :)
Selamlar kardeşim unutmak mümkün değil ..... Serdar aydın abi ile yazıştım bir buluşma ayarlayacağız inşaALLAH CC...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------

sosyal medyada görüyorum. abi yolculuk nereye diyorum söylemiyoda :D

Bilinmez diyarlar demiycem tabiiiii.....Çanakkale yapıcam /2-3 günlük bir turlama....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------

Sevgili arkadaşlar 2 ayda 1 de olsa buluşmalar yapmak keyifli olur düşüncesindeyim....Aradan epey süre geçti....

Sevgili arkadaşlar 2 ayda 1 de olsa buluşmalar yapmak keyifli olur düşüncesindeyim....Aradan epey süre geçti....

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------

1 gider 1000 geliriz İnşaALLAH....

Olabilir çanakkaledeydim....VFR1200f siyah var bende....

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------

30 ağustos günü, Ayvacık çıkışındaki benzin istasyonunda Ramazan beyle beraber, sohbet edip çay içmiş olma ihtimalimiz var mı?

Olabilir çanakkaledeydim....VFR1200f siyah var bende....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dün e-posta hesaplarımı kurcalarken 2012'de yapılan Kızderbent gezisinin gazete haberini yaptırmak için kullandığım fotoğraflara denk geldim. 10 yıldır silinmemiş, sevindim :)

Konu güncellenmişken bulduğum 2-3 fotoğrafı paylaşayım, nostalji olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar