Tvslı arkadas ve Kaza yapan Fazera gecmıs olsun.
Arkadaslar yola cıkmadan basa basa uyarın takıp mesafesını uymayanıda cıddı cıddı uyarın kaza olması motora gelmesı yıne sans. Eger cana gelırse ınanın gezıyı duzenleyenı sorumlu tutarlar.
Yanı gezıyı duzenleyen arkadas ustune sorumluluk aldıgını unutmasın herkes cekılır kabak onun basına patlar :/
Fazerlı arkadas forumdanmı topıkten ıse tanıyoruz bı fazerın kafa grenajını fotolasın belkı plastık kaynak olcak durumdadır.
Tvs ıcın on masa degısıcek duzeltme ıslemı saglıksız olur dıye dusunuyorum tekrardan gecmıs olsun![]()
cem konuyu bilmiyorsun yok patlar yok catlar bir tek kişi sorda sorumlu degıl herkes sorumlu kendınden uyarı oldu söylendi takıp mesafesine uymayanlar ve daracık yolda birbirini gecmeye çalişsanlar arkadamda gelen hasan abi onu adım gibi bılıyorum takıp mesafesıne uyan bırı idi daracık yolda kaza önümde oldu durdum karşidan araba gelıyordu kenara yaklastı ama motoru taslı yerde kaydı ve düsürdü. neyse uzatmıcam sonuçta DÜZENLEYEN DEGIL HERKES SORUMLUDUR...
kımsenın kenara cekıldıgı yoktu elinden gelenın en ıyısını yaptılar o senın ortamında kenara çekılme var cem ...
Fotograflar ıcın tesekkurler cokca eglenmıssınız bırazda guzel fotolar koysanız daha ıyı olur![]()