18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

Arkadaşlar Son Aldığım bir duyuma Göre Gelişim Sürücü Kursu'ndan İbrahim die bir arakdaş Adana civarında görülmüş bir dahada gören olmamış :p Otobanda karşılaşırsanız biriniz bir zahmet ona istanbulu tarif etsin :p

Ya ben kimseyi kaçırmadım ben arkamdan gelen gurupla beraber döndüm zaten öndekilerden haberim yoktu bile

he tabi bizde yedik :D ( 25 karektersiz :p )

Son düzenleme:
İbrahim sonunda "uzaya giden ilk türk" ünvanını alcak bu gidişle :queen:

Gelişim Sürücü Kursu , Sj's sizde karar verin aaaa . Arkdaşımız su altı araştırmadan mı yoksa sadece anahtarınımı arıyor.:silent::p

Bu arada bu tava pardon tencere degil mi:silent::p

Gelişim Sürücü Kursu , Sj's sizde karar verin aaaa . Arkdaşımız su altı araştırmadan mı yoksa sadece anahtarınımı arıyor.:silent::p

Bu arada bu tava pardon tencere degil mi:silent::p
Heh bizde şeye döndük "ufo gören masum köylü"...:queen: Bu arkadaş Cerrahi nin kardeşi Yusuf...

Son düzenleme:
harika bir gezi olmuş imrenerek bakıp duruyoruz resimlere en kısa zamanda orda olmak dileğiyle resimler için tşekkürler :rendeer:

evet geziden bu yana daha bu saatlerde girebiliyorum nete

öncelikle gezi için motosiklet.net kurucularına modlarımıza izmit mt ye bursa mt ye loft a gelen arkadaşlara herkese sonsuz teşekkürler:p

avrupa yakasından yola çıktık daha evden çıkıp motora binince heyecanım artmaya başladı taki levent bp ye gelene kadar bp ye gelince heyecanım ikiye kalandı.
yola çıkımızdan itibaren güzel bir grup sürüşü ile ikinci buluşma yeri olan opet benzin istasyonuna geldik orda bekleyen arkadaşlarda bizler kaar kalabalıktı bu çok güzel bir duygu idi.
her markadan her modelden moosiklet görmek bilgi birikimi içinbizler adına ii oldu beendiğim moosikletleri yakından inceleme fırsatı buldum.

belediye başk. katılımıyla şenlenen buluşmamız bir o kadar keyfli bir o kadar huzurlu geçtiki kelimeler yetmiyo :p

yemekler konusunda ne sölenebilirki kaşarlı mantaı tek geçiyorum balıklar köfteler herşey bir harikaydı.

gei dönüşümüzde bizlerde trafik ekipleri tarafından çevirilen 8 9 adar motor grubuyduk neyseki bizizm evraklar tamdı ama ist burak ve jesse arkadaşımız ceza yemekten kurtulamadılar biriniin sigortası bitmiş birinin muaynesi :pama efedrin arkadaşımız ın ehliyei olmaası bizleri korkutsada kız arkadaşı hemen motor başına geçerek kurtardı efedrin i :p:p:p

dönüş yolunda kopmalar olsada günü yorgunda olsak güzel ve eglenceli bir şekilde bitirmek çok güzeldi

kaza yapan arkadaşların kendilerinde bir şey olmaması sevindirici bir hadise olmakla beraber artçı bayan arkadaşımız baya bir kormuş gözüküyodu eçmiş olsun diliyoruz :(

daha ne sölenebilirki resimler harika herkese burdan selamlar sevgiler veee

TEŞEKKÜRLER

TEŞEKKÜRLER MOTOSİKLET.NET

Afiyet olsun gökanım... :)

dsc00617bo2.jpg

Bir yiyen pişmanmış Birde yemeyen...

Diğer fotoğraf çekimlerim burada ama fazla yok....

http://picasaweb.google.com.tr/ismailkocaman2003/YuvacK

Alabalık da güzeldi... :)

dsc00606qq4.jpg

Son düzenleme:
Bu videoya dikkat dönüş yolunda 15-20 kişilik bir grubu çektim.
Videonun ortalarına doğru grubun ikiye bölündüğünü görüyoruz.
Kopuklukdan sonra gelen ilk motosiklet ve sürücüsüne dikkat ediyoruz.

http://www.metacafe.com/fplayer/1325492/mt_yuvacik.swf

Evet o kişi İbrahim'in ta kendisi :mrgreen:
Sonra ben niye kayboldum diyor :p

videonun 20. saniyesindeki benim:p:p arkamdan ramzey bi scooter geliyor:)

Herkese selamlar,

Yuvacik'a ilk defa bu gezi vesilesiyle gittim ve cok etkilendim. Istanbul'a yakin ve yesillik bir yer. Baraj golunun etrafinda sagli sollu virajlara yatmak guzeldi. Ayrica bu gezi vesilesiyle yeni arkadaslarla tanistik. Sohbet ve baliklar nefisti.

Guzel bir gezi oldu ama grup halinde yolda seyir etmek konusunda bazi problemler olustu. Daha duzenli olmamiz gerektigine inaniyorum. Ozellikle SSli arkadaslar yanimizdan kil payi manevralarla gectiler ki hem bizi hem kendilerini hem de artcilarini tehlikeye sokuyorlar. Yaziktir, gunahtir. Kat'a zinhar haram! :) Lutfen boyle seyler yapmayin arkadaslar.

hoca sende grup sürüşüne uymadin nerdeyse ben seni kestim:queen::queen: allah ne verdiyse bastik bende siyah ybr arçili olan:)

Son düzenleme:
walla polislerle olan diyaloglar nasıldı polis abi bizi aldı götürdü merkeze misali :p ne gündü ya
bende birine ehliyetin fotokopisini verdim motoru teslim aldım diye

gezi yi tesadüf olarak c.tesi gecesi siteden ogrendim ve katıldıgım ıcın cok memnun oldum.harıka bır gezıydı.bu tur gezılere devamlı katılmak ısterım.acaba maıl yoluyla daha onceden bu gezı organızasyonlarını ogrenemezmıyım yada bı yere kayıtmı bırakmam gerekıyor. kaza yapan arkadaşbenım 3 makina önumde seyahat edıyordu.kendısı ve esıne gecmıs olsun dıyorum. leventten gelen kavunıcı renklı shadov lu arkadasa ve masamızı paylastıgımız boludan gelen 3 arkadasa cok selamlar.:cat:http://www.metacafe.com/watch/1326084//

abi benim karabüklü topragim nerde ya cbf 150 si var hatta 12 bin küsür km de kiz gibin makinesi var:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar