18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

gezi iyiydi....katilan herkese tskkurler,fotograf makinasi getirmedigim icin fotograf koyamayacagim :-( ..... bir grup akillinin donuste bizden ayrilip kestirmeden gitmesi,ve bizim saatlerce nerede bunlar diye onlari aramamiz disinda cok gzl di gezi! bu arada ambulansi da yuvacik bld. baskani yollamis sagolsun!

yaw bırak ne kestirmesi biz yanından vızt diye geçtik gittik haberin olmadı:p

Güzel bigün ve güzel organizasyondu... Herkese tekrar görüşmek üzere selamlar saygılar...:)

yaw bırak ne kestirmesi biz yanından vızt diye geçtik gittik haberin olmadı:p

Babaçi kardeşim sen de amma vınnlarsın ya heee:p Ben yoktum tagalda kül pırakhmayın siz de:p

SkullHnter arkadaş, sen de böyle ucundan ucundan, üçer beşer attıkça fotoları hepten eridim burada yaavv:pale:

Ellerinize sağlık:cat:

gerçekten çok güzel bir geziydi :) yapımda ve yayında emeği geçen herkeze teşekkürler :p

Araya konuşmaların girmesi bence iyi olur sayfa açılımı zorlanmasın..

hemde fotoları içimize sindire sindire inceleyelim muzaffer abim...

Babaçi kardeşim sen de amma vınnlarsın ya heee:p Ben yoktum tagalda kül pırakhmayın siz de:p

SkullHnter arkadaş, sen de böyle ucundan ucundan, üçer beşer attıkça fotoları hepten eridim burada yaavv:pale:

Ellerinize sağlık:cat:

abii ybr ile temde 100 km sabit hızla gitmek var ya tam işkence,sollama yapıcam zaten motorun son hızındayım dip gaz yatıyom kalkıyom yok abi gitmiyoo.:pale:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
çok güzel bi gezi olmuş sizin adınıza..fotolar mükemmel:)

değiştirmenin zamanı geldi babaçi :bounce:

evet abi degiştir hyo al sen (bana bi tur verirsin:)ben daha uzun yillar binerim ybr ye maşşallah 95-100 le gittik 100 km yolu cenevar

abi bi baligi nerden baksan 2 saat bekledik ya balik gelmeden 2 tepsi ekmek yedik yaw:queen::queen: balik geldiginde karnimiz doymuştu:bounce:

Son düzenleme:
tesisi işleten yönetime buradan açık teşekkürlerimi iletirim:rendeer:

ben böyle kalabalığa böyle hizmet görmedim,hiçbir isteğimiz geri çevrilmedi,bir dediğimiz iki edilmedi.

yiyecekler daha önceden pişirilip önümüze soğuk gelmedi gelen yemeklerin soğumasını bekledik,13 ytl paraya tıka basa doydum.

allah işlerini rast getirsin::biggrinn::biggrinn::biggrinn

Diğer fotoğraf çeken arkadaşlarıda bekliyoruz,en az 20 kişide fotoğraf makinesi vardı..Cimrilik etmeyelim:cat:Geziye katılamayan arkadaşlar merakla bekliyorlar sanırım:)

Konuyu Toplam 46 üye okuyor. (34 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)

muratgergerli, tbk_1980, kuyucadısı, denizcimuzaffer, pyro, gugukk, sedat_57, ekaragz82, maviergün, tugcetugce, istanbulian, babaçi, yalnız_kurt, candash, printman, BIYIKLI, Skullhunter, buraki77, tasarslan, achille, muratdiksöz, trattataa, mehmet can, sbuyukkilic, invent, deniztumer, katip, ELINT, BİROL 78, auditer, deli_mavi, morrigan, arslanfb, mutluemlak

12 misafir kim olaki...

yoksa dönüşte çantalarınızı kontrol etmediniz mi?:p

bütün resimleri bilgisayarıma kayıt ediyorum SLAYT Show hazırlıyacaaaaaam :cat:

Yardım sever Patron, Garibanlara kucak açar el uzatır :p :queen:

p1090600smallap1.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar