18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Katılan tüm arkadaslara teşekkür ediyorum keyifli bi gündü. Gidiş yolunda talihsizce düşen iki arkadasıma büyük gecmis olsun diyorum görüp göreceğiniz son kaza olsun :pale: Allahtan size bisey olmadı. Arkadaslar tüm resimlerin bi başlık altında toplanmasını rica ediyorum.. Benden bi kaç resim.

grnt009bq8.jpg

grnt010jm9.jpg

grnt011cz9.jpg

grnt012tr1.jpg

grnt013jl7.jpg

grnt014vz6.jpg

grnt015hz4.jpg

grnt016zs5.jpg

grnt017my5.jpg

grnt019ca5.jpg

grnt020sp9.jpg

grnt022ip1.jpg

grnt023pv1.jpg

grnt024cy8.jpg

grnt025xn0.jpg

Basta LOFT arkadasımıza cumartesi gunu bize gosterdiği ilgi ve alaka için teşekkur etmek istiyorum..:rendeer:
Gercekten guzel bir yerdi tum arkadasların cumartesi geceside orada olmalarını isterdim..
Tanımsız gel sanada 650 yi alalım bırak nexusun yakasını artık...:cherry:
Vstromdan sonra oyuncak gibi geliyor bana:)

bu kadarcıkmı resim:p baya kalabalıkmışsınız yaw..... tşkler fotoğraflar için

Motosikleti
creativefx ehehe :) Abi tekne gibi motor, bina icine koyacak yerim yok olsa hemen alcam :) Camlıca gişelerde size selam verim diye şeritten çıktım :)

Not: Resimlerin devamı gelcek, ben erken eve geldim. Grup şu sıralar hala yolda.

creativefx ehehe :) Abi tekne gibi motor, bina icine koyacak yerim yok olsa hemen alcam :) Camlıca gişelerde size selam verim diye şeritten çıktım :)

Not: Resimlerin devamı gelcek, ben erken eve geldim. Grup şu sıralar hala yolda.

farkettim Allahtan arkadaki araba senın solundan genis acıyla gecti.Ben yuvacıktan ayrıldıktan sonra birde Herekede ufak tekne(gercek tekne) gezintisi yaptım:)

arkadaşlar çok zevkli bir gezi oldu herkese anlayışından dolayı teşekkür ederim akşama resimleri buraya yüklerim.Bu arada dönüşte arkadaş anahtarı motorun üzerinde unutmuş ve farlar açık olduğu için motorun aküsünü bitirmiş :mrgreen::mrgreen: onun motorunu vurdurmak zorunda kaldık o yüzden bursa mt den kopmak zorunda kaldık bursa mt den özür dileriz gruptan ayrıldığımız için arkadaşı tek bırakmak istemedim

öncelikle Gelen Tüm Arkadaşlarıma Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim!

Ama Bir Hassa O Ben Gelicem Diyipde Gelmeyen Arkadaşlarada Sizden Motorcu Olmaz Diyorum!!

Arkadaşlar umarım herkes kazasız belasız gezisini tamamlamıştır. Ortam çok hoşdu. Şelaleye kadar yürümek gözümde büyüdü, göremedim, derenin şırıltısı ile yetindim bende :) Organizasyon emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

Belirtmek istediğim bişey var. Şu grup düzeni olayını biraz daha ciddiye almak için çalışmalar yapılmasını isterim. Harekete geçişler ve de mola vermeler vs. bu gibi durumlarda bence grupların başında, sonunda ve/veya ortalarında yöneticiler olmalı. Bi gruba takıldım gittim bi baktım bi sapakta herkes durdu aramızda yolu bilen yok. Bu dönüştede oldu gidişde de. Kişisel hatalarla ilgili de olabilir bu gibi durumlar, ama sevgili katılımcı moderatörlerimiz bu işe el atarlarsa daha da iyi olabileceğini düşünüyorum..

Tekrar teşekkürler.

öncelikle Gelen Tüm Arkadaşlarıma Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim!

Ama Bir Hassa O Ben Gelicem Diyipde Gelmeyen Arkadaşlarada Sizden Motorcu Olmaz Diyorum!!

Biz teşekkür ederiz loft güzel bir gezi oldu:cat:Gerçi ben motorsuz motorcu olaraka 4 teker ile geldim(ehliyeti henüz alamadığım için)..Ama geldim:cherry:

cok gusel bir geziydi basta Loft olmak uzere bizleri agırlayan herkese tesekkurler bendekı resımlerı aksam yukleyecegim :)

bundan daha güzel bi görüntü olabilirmi.. gerçekten mütiş :)

inş bende bidahakine katılma fırsatı bulurm :)

Motosikleti
tasarslan ee 2 teker bu abi 4 tekerin giremediği heryere girdiği icin hızlı :) Bidahaki geziye seni insallah vespan ile görürüz

Çok güzel bir geziydi emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. Yanlız dönüşde toplu bir şekilde olsaydı daha güzel olurdu. 50 motorla gidince 10 motorla dönmek sarmıyo :)

loft a ve geziyi düzenleyen diğer arkadaşlara teşekkürler motor sayısı 50 den fazlaydı ortamda çok güzeldi ama organizasyon biraz erken bitti keşke biraz daha dolanabilseydik o taraflarda aklım yuvacıkta kaldı valla

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Herkese selamlar,

Yuvacik'a ilk defa bu gezi vesilesiyle gittim ve cok etkilendim. Istanbul'a yakin ve yesillik bir yer. Baraj golunun etrafinda sagli sollu virajlara yatmak guzeldi. Ayrica bu gezi vesilesiyle yeni arkadaslarla tanistik. Sohbet ve baliklar nefisti.

Guzel bir gezi oldu ama grup halinde yolda seyir etmek konusunda bazi problemler olustu. Daha duzenli olmamiz gerektigine inaniyorum. Ozellikle SSli arkadaslar yanimizdan kil payi manevralarla gectiler ki hem bizi hem kendilerini hem de artcilarini tehlikeye sokuyorlar. Yaziktir, gunahtir. Kat'a zinhar haram! :) Lutfen boyle seyler yapmayin arkadaslar.

Güzel gezi olmuşa benziyor diyemeyecem..

Süper olmuş beyaw...

O ne mahşeri bir motosiklet günüdür..

Neyse fotoları görek sevinek artık....Hadi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar