bi kere pazar günü hava çok kötü olacak.
ikincisi ne lodos ne de diğerleri mangal yakmayı bilmez yakamazlar mangalı
üçüncüsü yaksalarda tüttürürler etler duman olur
dördüncüsü gidilecek yerde hiç güzel değil
beşincisi o etler ne eti siz biliyor musunuz
altıncısı izmir ve tüm illerden oraya gidişlerde sıkı jandarma polis denetimi var
yedincisi çayda yok
sekizincisi yol çok bozku
dokuzuncusu motorlar çok yakar benzine de zam gelecek
onuncusu YA BEN EVDE YATAYIM SİZ MANGAL YAKIN
ADALETİN BU MU DÜNYA.
şaka bir yana gelmeği çok isterdim ama malesef imkansız. iki yada üç hafta daha servis dışıyım sonra görüşeceğiz ama mutlaka.
çOK EĞLENCELİ VE GÜZEL OLACAĞI KESİN KADRODAN BELLİ ZATEN
MECİT;576487' Alıntı:hoopp millet naber ya??iki gündür giremiyorum nete ,,ama kimselerde girmemiş hani...yarın arabayla geliyoruz,,ÖZLEM saat 11 de yurttan alıcam seni,,1 dk bekletmew tahammülüm yok,,mangal rüyalarıma giriyor..
sana da ii nöbetler şuleee
şule bıyır gel diyeceğim ama görev kutsal birazda mecburi :cherry:
çookkk üzgünüm arkadaşlar. yarın mangal partisine gelemiyorum. çünkü inanılmaz rahatsızım. serkan bugün sırf oğlum istedi diye izmire gittim. ama inan çok rahatsızdım ve sen aradığında da çok kötüydüm. beni tanıyorsun sen. sorun olmadığı sürece satış yapmam. ama ben gerçekten buna mecburum. çünkü ayakta duracak halim yok. şu an rahatsızlığım çok aktif. hepinizin affına sığınıyorum. gelemiyorum.
şule abam sen merak etme gerekirse sana göre ayarlayıp yaparız bi mangal partisi biz de artık![]()
ancak maalesef benim işlerden dolayı ben gelemedim ama anlayamadığım hayırdır "gittardandom" neden gelmemiş olabilir ki sizinle ::blusssh:
::157:: sanırım uyanabildiğinde artık çok geçti ::151::
uyuyup kalanları...:queen: