177 cm boy 65 kg Kilo Motor Öneri

Merhaba aranıza yeni katıdım ve ehliyet kursuna başlıyıcam.
Ben motor olarak ne alıcağımı kara veremedim.5.000 tl param var.177 boy 65 kilo tabiki kilo hedefim 75 kg 1-2 aya alırım inşallah.Altıma yakışcak uzun yola(İstanbul-Giresun sahil den püfür püfür gidicem:mrgreen:) gidicek bir motor ne olabilir.

Konuyu buraya niye açtın derseniz Supersport - Superbike türünden istiyorum.

Son düzenleme:
cbr 125 ile cbr 125 r fark nedir ben cbr 125 r sevdim.Birde sizce sıfırmı ikinci elmi almaylıyım.

cbr 125 ile cbr 125 r fark nedir ben cbr 125 r sevdim.Birde sizce sıfırmı ikinci elmi almaylıyım.

Asıl adı CBR 125R'dır. Biz r'sini eksik söylüyoruz :) ikisi aynı yane .
Sıfırmı 2.el mi olayını sorarsanda söyle diyim sıfırı Peşin Fiyatı 6binTL.
Taksit secenekleride var tabi orasını bayiiyle konusursunda,
Diyorsan ki ben alırım 3-4 yıl sorunsuz bınmek ısterım degıstırmem motoru o zaman sıfır al. Ama sımdı alıp 1 yıl sonra buyultmek ıcın satarsan zararın cok olur 2.ele göre.

zzr1100 al :D sahibinden de baktım ucuzları var toplaya toplaya binersin : )

uzun yol gıtmek ıstıyorsan daha cok naked cruser tarzı bır motor alman lazım hyosung gt 250 olabılır hyosung gv250 olabılır ama benım favorım kymco venox 250 bunların dısında ybr cbf 250 ler var şekıllerını begenırsen onlarıda secebılırsın senın butcen carcevesınde 2. el olarak ama benım saydıgım dıger motorlar oldukca kaslı ve gösterıslı bu arada bu 250 cc makınaları kullanmadan önce bır egtım almasılısın trafıge kapalı bır alanda bılen bır kısı eslıgınde

uzun yol gıtmek ıstıyorsan daha cok naked cruser tarzı bır motor alman lazım hyosung gt 250 olabılır hyosung gv250 olabılır ama benım favorım kymco venox 250 bunların dısında ybr cbf 250 ler var şekıllerını begenırsen onlarıda secebılırsın senın butcen carcevesınde 2. el olarak ama benım saydıgım dıger motorlar oldukca kaslı ve gösterıslı bu arada bu 250 cc makınaları kullanmadan önce bır egtım almasılısın trafıge kapalı bır alanda bılen bır kısı eslıgınde

Hyosung GT 250 R çok hoşuma gitti hem fiyat hemde tasarımı hoş.Ehliyet kursunda verdikleri dersle ne farkı var?

Cevaplarınız için teşekkürler.

ehlıyet kursları genelde ustun köru gecıyor scooterla bır ıkı tur attırıyorlar sınavdada aynı seyı yapmanı ıstıyorlar bu senın sectıgın modeldekı motorların hepsı sınavlarda kullanıcagın motorlardan farklı boyut agırlık oturus pozısyonu olarak bunu ılla profesyonel egtım olarak algılama motor tecrubesı yuksek olan bır arkadasınada rıca edıp trafıge kapalı alanda 3-4 gunluk alıstırmalar yapmanda fayda var gt250 r guzel motor ancak uzun yolda senı yorabılır ama genede ben begendım bu motoru dıyorsan o motorun ustunde oldugun surece fazla umursamazsın

Kardeşim kilo al ama kas olarak düzgün bir biçimde al .Yağ olarak alırsan sana yararı yerine zararı olur.Sanmaki kilolu kalıplı olursam motoru daha ii kullanırım.:) Kenan sofuoğlu 68 kg :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar