170 bin tl ktm 250 duke abs 2024 15 bin km alınır mı?

Arkadaşlar selam ilk motorum olacak geçen konu açmıştım cb250r bulamadığım için ktmye yöneldim.

Öncelikle arkadaşın ilk motoruymuş bayiden sıfır almış bir kaç kez durduğu yerde düşmüş 1 kez de park halindeyken araç vurmuş ve bazı parçaları değişmiş bazıları değişmemiş gidonda burda yamulmuş olduğunu düşünüyormuş hasar kaydı yok dedi önceki plakası kaybolduğu için yeni plaka takmışlar

Şimdi motorun masrafları
Ön arka lastik 15 bin km yapmış değişecek
Gidonunda yamuk varmış sol tarafı sağ tarafa göre biraz daha yukarda kalıyormuş gözle çok belli olmuyor gibi arkadaş sağa sola çekme yapmıyor dedi
Zincir dişli aynı şekilde hiç değişmemiş
Debriyaj manetinin uç tarafı kırık top gibi olan kısım
Düşmeden kaynaklı radyatörün dış kısmında ufak 1-2 cmlik ezik orta kısmında değil dış kısımdaki siyah bölgede
Sol arka sinyali çalışmıyor arkadaş bulamadığını söyledi ama ben nasıl bulacam bilemiyorum
Yarın ekspere sokacağım

Sizce bu fiyata mantıklı mı
İstanbul da eksper tavsiyesi olan var mı analiz moto ekspertiz düşündüm bilemiyorum.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Bu motor alınmaz fakat aynı kmlerde temizini bulursan alabilirsin.
Dikkatli incelemen gereken yer
1- Bloğun altı elini sür eline yağ gelicekmi bak -
geliyorsa 2 nedeni var
A - tek silindir olduğu için titreşimden dolayı bloğun vidaları gevşiyor yağ kaçırıyor.
B- motor bir apaçinin elindeyse conta yakmış olabilir denk geleni gördüm ve duke 250 de sıvı conta var bu şekilde söylüyorlar masrafın çok olur.

Ekstra olarak genel olarak gözden geçir aldığın kişiyide detaylı incele profilinden az çok motoru nasıl kullandığını anlarsın.

Birde ekstra benim başıma geldiği için söylüyorum yazın genel olarak radyatör suyu eksiltiyor aldığın zamanda kontrol edersin alacağın kişiyede sorarsın.

Cok kazası var değişeni var.
Piyasasına bak ona göre bu ayrıntıları gözden geçirerek hesabını kıtabını yap.
Yok alınır yok alınmaz böyle soylemek doğru değil.milletin ekmegıne parasına mali olmaya gerek yok.

Motosikleti
Ns200 15"
Bu motor alınmaz fakat aynı kmlerde temizini bulursan alabilirsin.
Dikkatli incelemen gereken yer
1- Bloğun altı elini sür eline yağ gelicekmi bak -
geliyorsa 2 nedeni var
A - tek silindir olduğu için titreşimden dolayı bloğun vidaları gevşiyor yağ kaçırıyor.
B- motor bir apaçinin elindeyse conta yakmış olabilir denk geleni gördüm ve duke 250 de sıvı conta var bu şekilde söylüyorlar masrafın çok olur.

Ekstra olarak genel olarak gözden geçir aldığın kişiyide detaylı incele profilinden az çok motoru nasıl kullandığını anlarsın.

Birde ekstra benim başıma geldiği için söylüyorum yazın genel olarak radyatör suyu eksiltiyor aldığın zamanda kontrol edersin alacağın kişiyede sorarsın.
Karterde sadece sıvı conta vardır doğrudur fakat bu hararet ile patlayan çatlayan conta değildir, silindir üst kapak contası haricinde hararetten ötürü diğer contalar hasar almaz. Fazla dolum veya zamanla eskimesinden ötürü bu durum oluşur.

Yağ filtresinin contası kutusundan çıkmıyor ve servisler bunu değiştirmiyor, bu yüzden oradan bir terleme görülebilir.

Daha radyatör sıvısı eksiltmeyen Duke 250 görmedim. :)

Konu sahibi içinde söyleceklerim:

Bahsettiğiniz parçaları değiştirmek isterseniz en iyi ihtimalle 25-30.000 Tl arası rahatlıkla tutacaktır.

Sol arka sinyali Spormoto getirirse 1-1.5 aya elinizde olur.

Madem ilk motosiklet olacak problem yaşama ihtimalin yüksek görünen bu motosikleti alma bence. Hevesle bir dünya para bağlayıp sonra da hevesinin kursağında kalma ihtimali yüksek gibi görünüyor. Senin henüz güvenebileceğin bir ustan da yoktur. Bu işleri bilen birileri fiyat/performans değerlendirmesinden anlayan birileri bu motosikleti alıp eksiği gediği ile başedebilirler belki. Lakin sen o adam değilsin bence. Acele etme! Elbet düzgün bir motosiklet denk gelecektir. Heveslisin bir an evvel kavuşmak istiyorsun. Ama sabır da önemli bir erdemdir. Biraz daha sabırla araştır bakalım.

görüşünü belirten herkese teşekkür ederim bir heyecanla almak istedim falat sizlerinde değerli yorumuyla satıcı arkadaşa içime sinmediğini dürüstçe belirttim teşekkürler tekrardan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım bütçemide zorlamadan başlangıç için bajajdan bir model alacağım dominar 250 veya ns200

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
görüşünü belirten herkese teşekkür ederim bir heyecanla almak istedim falat sizlerinde değerli yorumuyla satıcı arkadaşa içime sinmediğini dürüstçe belirttim teşekkürler tekrardan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım bütçemide zorlamadan başlangıç için bajajdan bir model alacağım dominar 250 veya ns200
Madem ilk motorun olacak, suzuki vstrom 250'lerin piyasası yavaş, ikinci el ucuza denk getirebilirsin belki, bunların kullanıcıları da apaçilik peşinde insanlar değil, motor alayım kamplara gideyip diye alıp bri süre sonra gücü yetmiyor deyip 650 alanlar olduğu için çok da hırpalanmamış oluyorlar yani az sorun çıkarırlar. Ben ilk motor diye sıfır xmax 250 almıştım, otoru aldım, ehiliyeti aldım tam binmeye işe gidip gelmeye başladım derken pandemi patladı işe gidip gelme hayal oldu, keşke işe gidip gelmelik scooter almak yerine 250cc böyle bir motor almış olsaydım diyorum hala.

Motosikleti
CB125F
İlk motor olacak ise 2. El temiz veya mümkünse sıfır
kendimden örnek sıfır 125 cc aldım evet şiddetli rüzgar ve rampalarda gücü yetmiyor hız ile işim yok 80-100 arası yeterli malûm kanun otobüs hızı veriyor ona kızgınım kamyon da kullandım o kadar kör noktası olan bir şey ile aynı hızda gitmek saçma

En önemli kısım problemsiz 8 ay oldu markadan yâda motorsiklet'ten soğuturdu şuan ise benim için bir tutku, hobi oldu çok keyifli

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Fesboka yazmışlar. Çok sorunlu bi motormuş, kronikleri varmış. 🤪
hxi29le.jpg

Arkadaşlar selam ilk motorum olacak geçen konu açmıştım cb250r bulamadığım için ktmye yöneldim.

Öncelikle arkadaşın ilk motoruymuş bayiden sıfır almış bir kaç kez durduğu yerde düşmüş 1 kez de park halindeyken araç vurmuş ve bazı parçaları değişmiş bazıları değişmemiş gidonda burda yamulmuş olduğunu düşünüyormuş hasar kaydı yok dedi önceki plakası kaybolduğu için yeni plaka takmışlar

Şimdi motorun masrafları
Ön arka lastik 15 bin km yapmış değişecek
Gidonunda yamuk varmış sol tarafı sağ tarafa göre biraz daha yukarda kalıyormuş gözle çok belli olmuyor gibi arkadaş sağa sola çekme yapmıyor dedi
Zincir dişli aynı şekilde hiç değişmemiş
Debriyaj manetinin uç tarafı kırık top gibi olan kısım
Düşmeden kaynaklı radyatörün dış kısmında ufak 1-2 cmlik ezik orta kısmında değil dış kısımdaki siyah bölgede
Sol arka sinyali çalışmıyor arkadaş bulamadığını söyledi ama ben nasıl bulacam bilemiyorum
Yarın ekspere sokacağım

Sizce bu fiyata mantıklı mı
İstanbul da eksper tavsiyesi olan var mı analiz moto ekspertiz düşündüm bilemiyorum.
Ya KTM 250 gibi bir albenisi olmayan motora o para verilir mi ? Belli ki naked motor Alcan tarzın o. Sıfır yada düşük km nk250 al en azından kafe önüne çeker piyasa yaparsın. Gençler arasında hastası çok o modelin. Hem paran cebine alır

Ya KTM 250 gibi bir albenisi olmayan motora o para verilir mi ? Belli ki naked motor Alcan tarzın o. Sıfır yada düşük km nk250 al en azından kafe önüne çeker piyasa yaparsın. Gençler arasında hastası çok o modelin. Hem paran cebine alır
chinese chinese motoru nasıl olur da KTM rakibi edersin, ettiğin yetmiyomuş gibi Duke250den iyi dersin :)

chinese chinese motoru nasıl olur da KTM rakibi edersin, ettiğin yetmiyomuş gibi Duke250den iyi dersin :)
Ben basit bir adamım motora ciddi ilişki gözüyle bakmam😁 şimdi o para ve km'ye KTM alınmaz isterse en sağlam motor olsun. Neden ? Çünkü bu arkadaş sürerken düştüğünde önce kendi canı her türlü tehlike yaşayacak. Dünyanın en iyi motorunu da alsan kaportanın insan olduğu gerçeği değişmez. İşte bu yüzden motorda araba gibi ciddi ve uzun spreli düşünmem çünkü tepesinde sürerken yarın tekrar sürebileceğinin kanıtı yok. Bu yüzden en temiz ve fiyatı uygun gözüme gönlüme hitap edeni alır geçerim. Basit ama gerçek bir felsefe.

Ben basit bir adamım motora ciddi ilişki gözüyle bakmam😁 şimdi o para ve km'ye KTM alınmaz isterse en sağlam motor olsun. Neden ? Çünkü bu arkadaş sürerken düştüğünde önce kendi canı her türlü tehlike yaşayacak. Dünyanın en iyi motorunu da alsan kaportanın insan olduğu gerçeği değişmez. İşte bu yüzden motorda araba gibi ciddi ve uzun spreli düşünmem çünkü tepesinde sürerken yarın tekrar sürebileceğinin kanıtı yok. Bu yüzden en temiz ve fiyatı uygun gözüme gönlüme hitap edeni alır geçerim. Basit ama gerçek bir felsefe.
açıkçası bu dediklerinize pek katılmıyorum üstadım. O zaman bir işe girip çalışmayalım, okula kaldırımdan yürüyerek gitmeyelim.
Yarın yaşayabileceğimizin garantisi yok çünkü iş yerindekiler gergin ve saldırgan. Okula kaldırımdan gitmeyelım çünkü motorcular kaldırımdan geçerken çarpabilir ve arabaların freni patlarsa kaldırıma doğru sürebilir. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar