17 yaş altındaki kişi kendi üstüne plaka çıkarırmı?

herkese merhaba benim yasım 16 kendi üstüme plaka çıkarabilir mi acaba:silent:

ben 17 yaşında ehliyetli olmama rağmen kendi üstüme plaka çıkaramıyorum böylesine saçma kurallar olan bir ülkede yaşıyoruz :)

SAÇMALIKLA ALAKASI YOK. bilmiyorsunuz konuşmayın boşuna yanlış bilgilendimeyin insanları.bak kardeş,ben 16 yaşımdayken motorumu aldı babam.BABAM benim üzerime aldı ruhsatı . bu arada öyle orda burda tanıdığımız da yok tamamen yasal birşey baban yapabilir ama sen 18 den küçüksün diye olmaz .yani kısacası baban senin üzerine motosiklet alabilir

Babam aldıktan sonra neye yarar ehliyeti alırkende babammı gelip aldı kendim gittim aldım ehliyeti kendi başıma alabiliyorsam motoruda almam gerekir söylediğin şeyi biliyoruz herlde bizde.

SAÇMALIKLA ALAKASI YOK. bilmiyorsunuz konuşmayın boşuna yanlış bilgilendimeyin insanları.bak kardeş,ben 16 yaşımdayken motorumu aldı babam.BABAM benim üzerime aldı ruhsatı . bu arada öyle orda burda tanıdığımız da yok tamamen yasal birşey baban yapabilir ama sen 18 den küçüksün diye olmaz .yani kısacası baban senin üzerine motosiklet alabilir

bilmiyorsanız konuşmayın demişsin ya işte konuşma o zaman başlıgı iyi oku adam babamla mı demiş sen neden bahsediosun hey allahım:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş daha reşit olmamışsın üzerine motosiklet almak istiyorsun. Bide bu kanuna saçma diyorsun. Babanın üstüne olsun ne olur. Ne farkeder. Ehliyetin varsa sorun yok. :farao:

:farao::farao::farao:

böle boş boş konular
mantıken reşit olmadığından üstüne birşey alamazsın çıkaramazsın
bu yaşta bunu bilmiyorsan motor kullanma kendin hatta kendini geçtim çevrendeki insanların güvenliği için :farao:

reşit olmamak=yeterli düşünce gücüne sahip olmamak,doğruyu yanlışı ayırt edememek.

Motosiklet ehliyeti alma yaşı=17=Reşit değil

Motosiklet=Arabadan daha tehlikeli ve pür dikkat kesilmeli.Bu da tabiki daha fazla eğitim,içgüdüsel olarak kontrol ve zeka hakimiyeti gerektirir.

Araba ehliyeti yaşı=18
Motosiklet ehliyeti yaşı=17

Bu adamın trafiğe çıkması doğru,kendine ait mülkü olması yanlış:) Bilmiyorum bence bu denkleme göre ilginç bir durum.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında ehliyet de vermemek gerekir 18 yaşın altındakilere. Benim kardeşim 10 yaşında onun üstüne de uçak alacaz ama alamıyoruz. of ya devlein saçmalıkları :farao: :farao:

:queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar