- Konu Yazar
ssewil, geziye gelebilirsin, sana yardımcı olacağız.şimdiye kadar yaptığımız gezilerde hiç kimseyi yolda bırakmadık.Hayrabolu gezimizde 40'ın üzerinde motosikletli, arıza yapan bir motosikleti 2 saate yakın Tekirdağ'da tamirci de beklemiştik.Gezide görüşmek dileğiyle...ssewil' Alıntı:bende gelmek isterim ama cok tecrübeli deilimdaha 2 haftadır motor kullanıom eyer yollarda bisorun yaşarsam yardımcı olcanıza söz verirseniz gelebiliriimmm
alkollü içecek içmek zorunda değilsiniz arkadaşlar.Herkes istediğini(gideceğimiz yerin menüsünden) içebilir.menüde bira var ama ben alkol kullanmam. ben ve benim gibi alkol kullanmayan arkadaşlar ne yapacak ?
tolga44, Motosikletin 100km/h yapabiliyorsa gelebilirsin.arkadaşlar bende gelmek isterim ama henüz ehliyet almadım bende yeniyim problem olur mu
otobanı kullanacağımız için 80-110km/h arası gitmeliyiz.Eğer 60-90km/h arası gidersek gruptaki birçok kişi rahatsız olabilir.motosikletin kaç cc. ortalama 90-100km/h arası gitmen sorun yaratır mı?80 ile 110 km hiz toplu gidis icin biraz hizli degilmi?