17 şubat pazar KAR'DA ÇEKTİĞİNİZ RESİMLERİ BURAYA YÜKLEYİN

Bunlarda benim dün akşamki çektiklerim. Dün'den beri kar yağıyor. Hala yağıyor. En son 80cm ye kadar çıktı Kar kalınlığı. Her yer bembeyaz, Park edilmiş arabalar karın altında kalmış, bazıları hiç görünmüyor. :) Herkes neşeli, Fotoğraf çektirenler, Vidyo'ya çekenler, Kartopu savaşı yapanlar, karda güreşip birbirini dövenler... :) Kardan adam yapanlarda var tabiiki. Sadece onların fotoğraflarını çekmedim. Akşam olduğu için pek net bir görüntü alamadım zaten. Cep telefonu ile çektim...

Yarın sabahtan daha güzellerini çeker buraya korum.. :)

dcrsw2.png

Yaa ben niye pembeliyim.. İtirazım var benim pembeye :p

:mrgreen: o zaman sana, Müslüm Gürses'ten - İtirazım Var adlı şarkıyı armağan ediyoruz :queen: :queen:
Dinler dinler LiLi'yi hatırlarsın :p

Onu yazıcaktım bende başta vazgeçtim.. Afferim sana sayende içimde kalmadı :mrgreen:
İtirazıııımmm vaarrr... :p

niye? çok kahkaha atıldığından mı? :mrgreen: 7.0 şiddetinde güldürürüm ben :cherry:

ümmet abi beni sen anlıyosun ya yeter bana :rendeer:

Yaa yaaa seni karın alrına gömmek isteyen MT halkı da eminim aynı fikirdedir..
Kim emin ben emin falan deilim, konuyu çarpıtma konuyu çarpıtma :queen::queen::queen:

aaaaaa gökten pamuk yağmış bizim buralarda niye yok PINAR APLA bizede yollasana biraz yazında biz sana bir güzellik yaparız MANGAL yakarız

kıreyzi boy selçuk, olum ordan bakıp durcana ablana arka çıksana kimse ona destek vermiyo :mrgreen:

Len Fukracı M abım, O benım ablam onun kılına zarar verenın sacına zarar verenın bu dunyada ebedıyen ıtıbaraatı kesılır onu solum :queen::queen::queen: sadece benım ablam :rendeer:

Son düzenleme:
buda benden olsun iyiki birkaçtane çekmişim:cherry:
kpel657fm0.jpg
[/URL][/IMG]

babamın emektarı benim motosikletlerden ona yer kalmıyo saçak altında:queen:

kpel659ug6.jpg
[/URL][/IMG]

burdada CBF im azcık görüniyo onun yanında da super tenere var ama iyi saklanmış hiç görünmiyo:cherry:

kpel658fh7.jpg
[/URL][/IMG]

ümmet abi yurdum topraklarında gitmediğin yer kaldımı
şanlı bayrağımızın dalgalandığı her yerdesin helal sana hatta yorumsuz kalıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar