** 17 NİSAN 2005 PAZAR BULUŞMASI **

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm bende gelırım amam bırı benı bır yerden alsın oraları bılmıyorum pazar gunu ıcın
ne getırelım yanımızda onada karar verın

ben d motorsuz hiç gitmedim muritu, seni boy'un tarifine yönlendirebilicem ancak, kadıköye, ordan dolmuşa

pazar bulusmasi nooldu?hic bi sey yazilmamis?gelmiomusunuz izmite?

birinin önderlik etmesi lazım. :king: herkes yer zaman belirleyın gelelimdiyor. biri suraya su zaman diyecek. :cat:

ben derim ama motosiklet almadan diyemem. :santa:

boy

Pazar buluşması olmadı çünkü forumdaki bu kadar adamdan adam(!) çıkmadı. Buluşmak isteyenlerin motoru yok, motoru olanların isteği yok. 6918 üyemiz var ma buluşup biryerlere gidecek birkaç kişi bile bulamadım. Pes doğrusu! :pr:

ben gelirdim, ama motor yavaşlatio sizi işte, bilsem gıcık olmayacağınızı gelirdim

yok artık!! kimse buluşmadı mı bugün?? benim deiçi gitmişti izmit falan.. chpy'ye de uğrarlar diye... neyse artık haftaya falan yaparız bişeler.. ben bugün motoreast'in bir eğitimine girdim tam gün.. çok güzel ve yorucu geçti.. eğitim şart.. meğer benim virago bile yılan gibi (e tabi ben kullanınca) slalom yapıyomuş..

ben chopynin yanina gittim sinavdan sonra...takildim 2 saat kadar...bahcede cekirdek citledik...shadowla tur attik...arkadaslariya tanisdim...bla bla bla...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
boy' Alıntı:
Pazar buluşması olmadı çünkü forumdaki bu kadar adamdan adam(!) çıkmadı. Buluşmak isteyenlerin motoru yok, motoru olanların isteği yok. 6918 üyemiz var ma buluşup biryerlere gidecek birkaç kişi bile bulamadım. Pes doğrusu! :pr:

Bensiz bir yere gidemiyorsunuz ya :cherry: şu elim iyileşsin motoruma kavusayim her yere gideriz :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eplenin bakalım ben bir motorumu alayım o zaman görüşürüz her hafta buluşma başlığı açmayan ne olsunn

ya bekleyın şu mayıs ayı gelsin buluşalım tekrar ozaman motorum geliyoda...

boy

Gideriz gideriz diyorsunuz biryere gittiğiniz yok leeeeyynnnn :pr: Ben hergün işe motorla gitmeme, motorun üstünden inmememe rağmen haftasonu bile biryerlere gitmek istiyorum. Hadi beyler hanımlar... Havalar ısındı ona göre...

uzak mesafelerde arkası boş biri gerek bana, yok yavaş gideriz diosanız amenna, gelirim kendi motorumla da, yakın mesafelere ztn gelirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar