17 Mayıs 2009 / 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun aldıgım bır haber ile yıkıldım 17 Mayısta ortagımın nikahı var ve oraya gıtmem gerekecek oysa ne gusel yuvacıka gıtmeyı duşluyordum :salut: ben boyle şansı napayım :pr: acaba skull'dan tarıhte degişiklik yapmasını rica etsem şansımı cok zorlamış olup banlanma riski alırmıyım :queen::rendeer::queen:

Ankaradan gidecekler??? nezaman yola cıkılacak? toplu halde gitsek diyorum? O zamana kadar motosikletim olacaka:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugun aldıgım bır haber ile yıkıldım 17 Mayısta ortagımın nikahı var ve oraya gıtmem gerekecek oysa ne gusel yuvacıka gıtmeyı duşluyordum :salut: ben boyle şansı napayım :pr: acaba skull'dan tarıhte degişiklik yapmasını rica etsem şansımı cok zorlamış olup banlanma riski alırmıyım :queen::rendeer::queen:

E V E T:queen:

yapma be salih abi sensiz nası geçicek şimdi orası

Kaç kere gelcem abi? Air Force Van'dan inmedim diye saymıyo musunuz yoksa? :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar