17 Mayıs 2009 / 3. Geleneksel Motosiklet.NeT Yuvacık Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o benden kıymetli yau :p Zat ı YBR yi bile nerdeyse her gün yıkardm :p ama kendimi onlarkadar yıkamiorm yau :p onlar bam başka
MOTOR - ARTÇI - SİLAH

Demiş Atalarımız yau :rendeer::rendeer::rendeer:

hahahahaha :mrgreen: demek motoru kendinden çok yıkıyosun, iyi sende benim gibi bitli piyade olda aklın başına gelsin :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oliim mi :) unuttum biLe ama Jandarma timiydim ben :) öyLe bitli mitli diildim :p

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
RoMe0, Burçin&İlker, aYe
ahanda burçin qeLmiş kıs fadime :p

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sedat Bey, malumunuz Ankara Yuvacık'a biraz daha uzak kalıyor sizden. Cumartesi gününden gidip orada konaklama imkanımız var mıdır? Gidilecek alabalık tesisi böyle bir imkan sunuyor mu? Veya sunmuyorsa yakınlarda çadırda veya pansiyonda konaklayabileceğimiz bir yer var mıdır? Başlığı siz açtığınız için sizden rica ediyorum araştırmanızı. Şimdiden teşekkür ederim...

Halis abi, Sedat'ı oyalıyorum ben, Abant mı demiştin abi :cherry:

evet abant demiştim ama sen izmit dersen ben sana yatcak yer ayarlarım biliyon bende izmit dogumluyum :queen::queen:ama sen gelcem dersen ben motorla ankaraya gelir senle izmit yaparım :queen:

evet abant demiştim ama sen izmit dersen ben sana yatcak yer ayarlarım biliyon bende izmit dogumluyum :queen::queen:ama sen gelcem dersen ben motorla ankaraya gelir senle izmit yaparım :queen:

Halis abi gelmemeyi çok zorlaştırdın işte şimdi. Böyle bi teklife hayır diyemem valla. Şimdiden babamın başının etini yemeye başlıyorum abi :queen:

Her zamanki klasik cevabım olan "belki"'yi işaretledim,fakat MT'nin bu klasikleşmiş gezisine katılmak için elimden geleni yapıcam.Daha önceki gezilerde Sedat'ın bizler için uğraşılarını gördükten sonra katılmamak ayıp olur.:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halis abi gelmemeyi çok zorlaştırdın işte şimdi. Böyle bi teklife hayır diyemem valla. Şimdiden babamın başının etini yemeye başlıyorum abi :queen:

evet geliyom dersen bana cumadan haber ver bende cumartesi sabah oraya geleyim en azından anıtkabire gider bir ziyaret ederim :queen:

Geçen Seneden Kaybolan ve hala bunulamıyan ibo kardeşimizin son resmi
img1504oa3.jpg

Bu sene kendisini bulabilceğimizi tahmin ediyoruz :))

Bu sefer kaybolmucam... (navigasyon aldım kendime :p

Her zamanki klasik cevabım olan "belki"'yi işaretledim,fakat MT'nin bu klasikleşmiş gezisine katılmak için elimden geleni yapıcam.Daha önceki gezilerde Sedat'ın bizler için uğraşılarını gördükten sonra katılmamak ayıp olur.:cat:

üstad ben basmadan ağır ağır yol alacam kısmet olursa :)
geçen sene krankı yedim bizim drift takımına yetişeyim derkren :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar