Buluştunuzmu arkadaşlar hadi ayrıntıları ve gecenin fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum...
Tünal abi benim yerime çayımı sen içtin demiiii
Bu arada çaydan gelir gelmez Yılbaşı etkinliği konusunada fikirlerinizi bekliyoruz...
http://www.motosiklet.net/forum/etk...12-yilbasi-gecesi-ne-yapalim.html#post2521491
valla bana uymayacak onur yavvv yoksa demli bi ıhlamura yok demezdim hani, ama genede içmiş kadar doydum yani sağolasın, bi ara teleafi edecez tabi böyle kalmayacak bu etkinlik işleri![]()
(( yaw salih nerdesin gözlerimiz seni arar oldu bi geldin bi kayboldun bizde kulağını çınlatıp durduk. en kısa zamanda görüşmek dileği ile kendine çok iyi bak motorunada)))
kardeşim napalım yuvarlanıyoruz.bizm sektör otelcilik.normalde pazar iznliym ama herzmn rütin olmayabilyor.yoksa geçenki sakarya gezisine fılan gelirdim.inş arkadmdan iyi sıfatlarda çınlatmışsınzdır?
görüşmek üzere.sende k.i.b
ben neden askerdeyimale::cat:.. afiyet aolsunn arkadşlar...
Selamun aleykum beyler su bulusmayı pazara ertelesek tam süper olacakbende mt müdavimleriyle tanışma fırsatı yakalardm yahu...
hadi beyler bırakın leylek muhabbetini fotoları yumurtlayın bakiimmm![]()
becerebilsem buralara ne fotolar atardım bu güne kadarda çok uğraştım ve pes ettimTembel Temelbende biliyom facede olduğunu fotoların....Ben burada görmek istiyorum kolaycılığa kaçmayalım lütfen
Hadi ekle şu fotoşcukları....
Cumartesi akþam bi arkadaþýmýn niþaný var,yoksa bende gelirdim yahu![]()
Yediðiniz içtiðiniz sizin olsun afiyet olsun .E hadi fotolarý görelim....:bounce:
ağa hiç sorma anlamadım dün tünal ağanın arkadaşların yanına gittim maltepe dönüşü birden yavaş yavaş devri düştü marş basmaz oldu kıl oldum bizimkilerden faruk abiyi aradım oda sagolsun geldi takviye yaptık yok olmadı vurdurduk makineyi aldı o almayla gazladım gene aynısı elde makineyi sahilde göyürmeye başladım yoruldum ağa 200 kg azda deyil oturdum yola milet kötü kadın sanıyolar denyolar bana korna çalıyolardı sahilde bırakacak yerde yoki gene aldım yaya gidiyom kafam attı motora deyil yolda benimle gelen boş bira tenekesine yanımdan rüzgar tıngır vıngır peşimden geliyor uyuz oldum ayaklıga aldım motoru ezecem gelmesin peşimden tam o sıra hızla yola savruldu arabanın altında kaldı rahatladım babamı aradım 750 honda şadowla baglayıp benim dükyana bıraktım öylen usta bakacak hadin hayırlısı ama kesin karbiratörden dir gaz yemiyor eve vardın saat 11:30r:
r::queen:
r::silent::salut::silent:
ağa hiç sorma anlamadım dün tünal ağanın arkadaşların yanına gittim maltepe dönüşü birden yavaş yavaş devri düştü marş basmaz oldu kıl oldum bizimkilerden faruk abiyi aradım oda sagolsun geldi takviye yaptık yok olmadı vurdurduk makineyi aldı o almayla gazladım gene aynısı elde makineyi sahilde göyürmeye başladım yoruldum ağa 200 kg azda deyil oturdum yola milet kötü kadın sanıyolar denyolar bana korna çalıyolardı sahilde bırakacak yerde yoki gene aldım yaya gidiyom kafam attı motora deyil yolda benimle gelen boş bira tenekesine yanımdan rüzgar tıngır vıngır peşimden geliyor uyuz oldum ayaklıga aldım motoru ezecem gelmesin peşimden tam o sıra hızla yola savruldu arabanın altında kaldı rahatladım babamı aradım 750 honda şadowla baglayıp benim dükyana bıraktım öylen usta bakacak hadin hayırlısı ama kesin karbiratörden dir gaz yemiyor eve vardın saat 11:30r:
sagol ağam ama akşamımız güzel gecti arkadaşlarla keyifli muhabetler vardı güzel bi cay toplantısı oldu :thumleft:senin makineye hayabusa motoru takalım olsun bitsin ......akşam aradın ya bayağı üzüldüm moralim bozuldu yahu...sana bir şey olmasın makine hertürlü yapılır kardeşim.Allaha emanet olun.
baktım olmuyor babam sagolsun 750 honda şadow geldi dükyana bıraktım:flower:geçmişolsun cenk sen yine iyi itelemişsin ben onuda yapamazdım
yok yaaa serdar abi bu onurun bogazina sarilmak lazim. hep ayni dertgeziyolar geziyolar sonra nispet yapar gibin. faceye resimleri atiyolar
Ulem tembel himbillar. bunlar yauuuuu![]()
Arkadaşlar merhaba, dün akşam gerçekten çok keyifli bir tanışma oldu, gerçekten çok memnun oldum hepinizle tanışmaktan, inşaallah daha nice buluşmalarda görüşmek ümidiyle herkese sevgiler saygılar...
salih yılmaz bunu beğendi:thumleft:Hayat daha güzel buluşmalara gebedir....Bekleyin de görünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn millet....
görüşürüz ağa benim makinanın midesi bozulmuş yogun bakıma kaldırdım saglıgına kavuştugunda görüşürüz ağam :thumleft:Arkadaslar son anda özel sebeplerden dolayı gelemedim üzgünüm aklım sizde kalmadı değil.. Cenk üzüldüm senin durumada dostum. Bir başka toplantıda görüşmek dileğiyle sevgiler