17 Aralık 2011 Cumartesi akşamı Maltepe sahil çay buluşmasına ne dersiniz???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi beyler bırakın leylek muhabbetini fotoları yumurtlayın bakiimmm :)

Evet fotoları çeken arkadaşım ekler inşallah biran önce ;) siyah nike şapkalı benim :) yeni tanıştım arkadaşlarla, teşekkürler.

valla bana uymayacak onur yavvv yoksa demli bi ıhlamura yok demezdim hani, ama genede içmiş kadar doydum yani sağolasın, bi ara teleafi edecez tabi böyle kalmayacak bu etkinlik işleri :)

inşallah abi en kısa zamanda bekliyoruz seni

(( yaw salih nerdesin gözlerimiz seni arar oldu bi geldin bi kayboldun bizde kulağını çınlatıp durduk. en kısa zamanda görüşmek dileği ile kendine çok iyi bak motorunada :) )))

kardeşim napalım yuvarlanıyoruz.bizm sektör otelcilik.normalde pazar iznliym ama herzmn rütin olmayabilyor.yoksa geçenki sakarya gezisine fılan gelirdim:(.inş arkadmdan iyi sıfatlarda çınlatmışsınzdır?:D
görüşmek üzere.sende k.i.b

anladım. seni hep iyi andık merak etme özledik seni en kısa zamanda katıl etkinliklerden birinede özlem giderelim :)

ben neden askerdeyim:pale::cat:.. afiyet aolsunn arkadşlar...

kanka merak etme geldiğinde telafisini yapıcaz bak buradakilere ebubekir hasta sedat hasta :) aslında bunlarıda yanına al orada iyileşirler ;)

Selamun aleykum beyler su bulusmayı pazara ertelesek tam süper olacak:) bende mt müdavimleriyle tanışma fırsatı yakalardm yahu...

valla herkes ona göre izin aldı yoksa senide görmeyi çok isterdik inşallah en yakın zamandaki etkinlikte görüşürüz

hadi beyler bırakın leylek muhabbetini fotoları yumurtlayın bakiimmm :)

işte fotolar ;) http://www.facebook.com/groups/2476...oup_activity#!/groups/247633845279257/photos/

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tembel Temel :) bende biliyom facede olduğunu fotoların....Ben burada görmek istiyorum kolaycılığa kaçmayalım lütfen :)
Hadi ekle şu fotoşcukları....

Tembel Temel :) bende biliyom facede olduğunu fotoların....Ben burada görmek istiyorum kolaycılığa kaçmayalım lütfen :)
Hadi ekle şu fotoşcukları....
becerebilsem buralara ne fotolar atardım bu güne kadarda çok uğraştım ve pes ettim :) artık sadece eklenen resimlere bakıyorum. resimler alikemalde sanırım oda buraya koymayı beceremiyor

Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun afiyet olsun .E hadi fotoları görelim....:bounce:

Kocaeli İl Temsilcisi
ağa hiç sorma anlamadım dün tünal ağanın arkadaşların yanına gittim maltepe dönüşü birden yavaş yavaş devri düştü marş basmaz oldu kıl oldum bizimkilerden faruk abiyi aradım oda sagolsun geldi takviye yaptık yok olmadı vurdurduk makineyi aldı o almayla gazladım gene aynısı elde makineyi sahilde göyürmeye başladım yoruldum ağa 200 kg azda deyil oturdum yola milet kötü kadın sanıyolar denyolar bana korna çalıyolardı sahilde bırakacak yerde yoki gene aldım yaya gidiyom kafam attı motora deyil yolda benimle gelen boş bira tenekesine yanımdan rüzgar tıngır vıngır peşimden geliyor uyuz oldum ayaklıga aldım motoru ezecem gelmesin peşimden tam o sıra hızla yola savruldu arabanın altında kaldı rahatladım babamı aradım 750 honda şadowla baglayıp benim dükyana bıraktım öylen usta bakacak hadin hayırlısı ama kesin karbiratörden dir gaz yemiyor eve vardın saat 11:30:pr::pr::queen::pr::silent::salut::silent:

ağa hiç sorma anlamadım dün tünal ağanın arkadaşların yanına gittim maltepe dönüşü birden yavaş yavaş devri düştü marş basmaz oldu kıl oldum bizimkilerden faruk abiyi aradım oda sagolsun geldi takviye yaptık yok olmadı vurdurduk makineyi aldı o almayla gazladım gene aynısı elde makineyi sahilde göyürmeye başladım yoruldum ağa 200 kg azda deyil oturdum yola milet kötü kadın sanıyolar denyolar bana korna çalıyolardı sahilde bırakacak yerde yoki gene aldım yaya gidiyom kafam attı motora deyil yolda benimle gelen boş bira tenekesine yanımdan rüzgar tıngır vıngır peşimden geliyor uyuz oldum ayaklıga aldım motoru ezecem gelmesin peşimden tam o sıra hızla yola savruldu arabanın altında kaldı rahatladım babamı aradım 750 honda şadowla baglayıp benim dükyana bıraktım öylen usta bakacak hadin hayırlısı ama kesin karbiratörden dir gaz yemiyor eve vardın saat 11:30:pr::pr::queen::pr::silent::salut::silent:

senin makineye hayabusa motoru takalım olsun bitsin ......akşam aradın ya bayağı üzüldüm moralim bozuldu yahu...sana bir şey olmasın makine hertürlü yapılır kardeşim.Allaha emanet olun.

geçmişolsun cenk sen yine iyi itelemişsin ben onuda yapamazdım

senin makineye hayabusa motoru takalım olsun bitsin ......akşam aradın ya bayağı üzüldüm moralim bozuldu yahu...sana bir şey olmasın makine hertürlü yapılır kardeşim.Allaha emanet olun.
sagol ağam ama akşamımız güzel gecti arkadaşlarla keyifli muhabetler vardı güzel bi cay toplantısı oldu :thumleft:

---------- Post added at 12:06 ---------- Previous post was at 12:03 ----------

geçmişolsun cenk sen yine iyi itelemişsin ben onuda yapamazdım
baktım olmuyor babam sagolsun 750 honda şadow geldi dükyana bıraktım:flower:

Arkadaşlar merhaba, dün akşam gerçekten çok keyifli bir tanışma oldu, gerçekten çok memnun oldum hepinizle tanışmaktan, inşaallah daha nice buluşmalarda görüşmek ümidiyle herkese sevgiler saygılar...

yok yaaa serdar abi bu onurun bogazina sarilmak lazim. hep ayni dert:) geziyolar geziyolar sonra nispet yapar gibin. faceye resimleri atiyolar:)

Ulem tembel himbillar. bunlar yauuuuu:)

abi becerebilsem biliyorsun önceki topiklerdede atamadım. :) zaten fotolarda bende değil alikemalde ama oda yükleyemiyor galiba :)

çok geçmiş olsun kanka yaw inşallah senin canavar atlatır hastalığını ;) ben zaten ertesi gün haberdar olmuştum olaydan numaramda var arasaydın geri dönerdim kanka.

Arkadaşlar merhaba, dün akşam gerçekten çok keyifli bir tanışma oldu, gerçekten çok memnun oldum hepinizle tanışmaktan, inşaallah daha nice buluşmalarda görüşmek ümidiyle herkese sevgiler saygılar...

Teşekkür ederim abicim :) gerçekten sohbetinde çok hoştu Allah ağzına sağlık versin. kafamdaki baya bi soru işaretini ortadan kaldırdın :)

Arkadaslar son anda özel sebeplerden dolayı gelemedim üzgünüm aklım sizde kalmadı değil.. Cenk üzüldüm senin durumada dostum. Bir başka toplantıda görüşmek dileğiyle sevgiler

Hayat daha güzel buluşmalara gebedir....Bekleyin de görünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn millet....

Arkadaslar son anda özel sebeplerden dolayı gelemedim üzgünüm aklım sizde kalmadı değil.. Cenk üzüldüm senin durumada dostum. Bir başka toplantıda görüşmek dileğiyle sevgiler
görüşürüz ağa benim makinanın midesi bozulmuş yogun bakıma kaldırdım saglıgına kavuştugunda görüşürüz ağam :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar