17 Ağustos'ta hayatını ve sevenlerini sevdiklerini kaybeden tüm arkadaşlar için...

17 ağustos'ta hayatını, sevdiklerini, sevenlerini kaybeden tüm arkadaşlarımız için...

sözler kafi değil...

Biyerde doğal afetlerde ölenlerin şehit sayılabileceğini okumuştum. Mekanları Cennet olsun. Allah ölümünde hayırlısını versin.

Yeni bir olası depremin yaklaştığını konunun uzmaları bağıra bağıra söylüyorlar ama adamlara hamamda deli var muamelesi yapılıyor.Yine aynı acıları yaşamamak için inşallah birileri çıkar da gerekli önlemleri alır.Yoksa biz daha çook taziye yazıları yazarız buralardan...

"Doğal afetler kaçınılmazdır. Ama önlem alarak zararlarını en aza indirmek yine insanların elindedir." bu sözü çok kişiden duyduk. Ben de birdaha hatırlatmak istedim... :cat:

17 Ağustos Depreminde hayatını kaydeben vatandaşlarımıza ; Allah'tan Rahmet , yakınlarına sabır diliyorum...

hayatlarını kaybedenlerin mekanı cennet olsun..dqrbeler alanlarda allah kolaylık versin... sözler kafi değil ama elimizden başka onlar için ne gellir ancak yeni bir depreme hazırlık yapabiliriz...

bakıyorumda bu kadar kaybettiğimiz insana rağmen vurdumduymazlık dewam ediyo hala.

allah onların ruhunu şad etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar