17 - 19 mayıs Erdek Ocaklar

Boya badana işleri şükür bitti ama detaylar bitmedi bana bu detaylar bitmeden bu gezi için zaman ayıran biricik aşkım ve eşime çok teşekkür ederim.

Ee Bandırma'dan yer bulamadık Güzelyalı'dan bilet aldım. Çok güzel bi gezi için başladık şimdilik.
Güzelyalı dan Mudanya oradan da Zeytinbağ (Trilye)

Burası Güzelyalı Feribot çıkışı

Mudanya'ya doğru

Mudanya Mütarekesinin imzalandığı ev

Mudanyadan çıktık manzara muhteşem

Evet Trilye (Zeytinbağı) limanı

Zeytinbağı ev manzaraları (burada çok durmak istemedim.)
"

Normal yola bağlandık

Kapıdağ Erdek girişi

Burası sahildeki yürüyüş yolu burada yemek ile ilgili bilimum yer var ençok tavsiye ise ziraat bankası yanı bi'yer bizi tarif edin selam söyleyin ve yemeklere yumulun çok lezzetli

otel odamızdan ocaklar pilajı yanlız yaza hazırlık yapıyordu belediye

Sabah kahvaltı sonrası kısa bi yarım ada turu yapıp alabalık yemek istedim geçen sene gördüm ama uğrayamamıştım.

Sevgili biricik eşimin yeni motorumuz ile resmi :)

E benimde resmimin olması lazım dimi :D

Klasikleşmiş bi resim :haha:

anaa bune tosbağa sen ne yapıyon bakiim yolun ortasında

lisanını çözmeye çalışıyordum :haha:

Alabalık üretim çiftliği genç bi bayan arkadaş buranın işletmecisi ailesi ile beraber yürütüyor bu işi

Buda çiftlikten çıkan alabalık

Burası Turanköy denize sıfır bi köy ama biz geçen sene de gezdiğimiz için transit geçiyoruz :)

merak edenler geçen seneki gezi resimlerinde görebilirler.

ocaklar tepeden

otelin havuzunda kaydıraklar vardı valla çocuklar gibi eğlendik :)

dönüş yolu

bursa yolunda kestane şekeri molası

evet böylecene bi gezi daha bitti bir başka gezimizde görüşmek dileğiyle

Yeni motorun hayırlı olsun "camadan" kardeşim.Tabiki o motora bu gezi olacak,yakışmış yani:).Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Fotoğraflar için tşkler güzel bir gezi olmuş... KAşarlı alabalıkta ilk defa görüyorum :p

Yeni makinan hayırlı olsun @camadan kardeşim...:rendeer:

2 sevgili :) olarak hayatın tadına varmanız yüzünüzdeki
samimiyetinizden belli...:cherry:

Geziniz ve tatiliniz güzel geçmiş..Fotolardan hisettim..:wiinkk:

Bizde şu benim 2 keratayı evlendireyim..o zaman emeklide olmuş olurum..

Alacam artı olarak hanımımı (aşkımı) :joker:...Gez dünyayı..Çek fotoları..:p

Bu arada vasco'nun dediği gibi..Kaşarlısını ilk kez gördüm valla..:cat:

DARKDAIMOND saol kardeş daha iyileri sizlere

VaScO1925 bende ilkdefa gördüm fena olmuyormuş soğutmadan yemeklazım :)

DERİNNCE inşallah bi gezi yaparız :)

muratgergerli daha iyileri size inşallah. valla ben motosikleti ilk aldığım andan ilk 1000 km hariç heryere eşim ile gittim. çok iyi oluyor yanlız kalmıyorsunuz en azından. :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne kadar güzel yaa :mrgreen: Ömür biter iş bitmez hayatı ertelememek lazım :wiinkk: Böyle çiftlere bayılıyorum en kötü geziniz böyle olsun mutluluklar :rendeer:

elinize motorunuza sağlık:rendeer:
balığı neyle yapmışlar acaba :silent: üzerindeki kaşar peynirmi, tereyağmı

yeschim teşekkürler darısı her daim sizlere olsun

demirgursel teşekkürler, alabalığın üzerindeki kaşar yanlız pişirirlerken tereyağı yerine zeytinyağı kullanmışlar.

önemli bi not yemek yapmayı sevenler için: eğer fırında yapacaksanız mutlaka karnına tereyağı konulmalıdır. Ha ben kızartmasını yapcam diyorsanızda tereyağında mısır ununa bulayıp yapın harika olur.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ellerinize sağlık.
Eğlencenizi bizimle paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler.
Benim memleket sayılır buralar.
Resminizi görene kadar yemek muhabbeti yapmanızı baştan yadırgadım.
Fakat resminizi görünce kavradım olayı.:)
Bu bünye tabii doğal olarak dağda taşta bile yiyecek bişeyler arar.:mrgreen:

Maşallah diyelim.

Alabalık muhabbetini merak eden arkadaşlara biraz anlatayım ben müsadenizle.
Çünkü her Türkiye ziyaretimcde mutlaka yediğim bir şeydir.

Efendim bu alabalık çiftliklerinden bir tanesine gidersiniz.
Oradaki havuzlardan canlı canlı balığınızı çıkarırlar ve temizleyip pişirirler.
Kiremitte alabalık diye adlandırıyorlar bu hadiseyi.

Toprak(ya da kiremit deyin siz ona) özel bir kapta (resimde görüyorsunuz zaten.) tereyağda domates, biber ve soğan katılarak pişirilir.
Çıkmasına yakın isteğe bağlı olarak üzerine kaşar ilave edilir.
Bir lezzet bombasıdır.

:silent:

Ulem canım çekti iyi mi!!!!
Nerden bulacaz gevur memleketinde öyle yer.:pr:

Tekrar elelrinize sağlık.
Güzel gezi.......

çok güzel gezi olmuş bizim buralardan geçmişsiniz yeni motorunuz ad hayırlı olsun...

doğanlar köyünü biliyorsunuzdur 8 senedir her yaz giderdim.geçen yaz gidemedim,

ege tarafına gitmedim ama hayatımda gördüğüm en güzel en temiz yer diyebilirm.

ilk fırsatta motorumla gidip bende iyice gezeceğim.

yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız:rendeer:

1004248do4.jpg

benim de burda resmim çekinmişliğim var ama benim zamanımda ortada "ağzıyla zeytin dalı tutan bi güvercin heykeli" olması lazım üstelik trafiğe kapalıydı burası çok değişmiş. :)

yeni motosikletinin hayırlı olmasını diler; kazasız sürüşler dilerim :)

abi 2 sevgiliyi idare etmek zor olcak kannımca :p:p:p:p:p:p:p:p yenge kıskanmasın maazallah civatasını filan söker motorun :queen:

buralara kadar gelmişsiniz sizlere tarih-doğa-heyecan ve macera konusunda rehberleyebilecek bana ulaşmamışsınız,geziniz güzel fakat cok kısa ve plansız olmuş gibi,sizlere burada sunulabilecek o kadar cok şey var ki....
artık daha sonrasına diyelim.sizler http://www.kapidag.com dan alacağınız bilgilerlede bölge hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz yada bana özelden ulaşın bundan sonrası için...... selamlar saygılar

Yeni motosikletiniz hayırlı olsun.Geziniz de çok güzel olmuş.Devamı da gelir inşallah.Kazasız sürüşler.Saygılar.:bounce:

coq, en kısa zamanda alabalığa kavuşursunuz inşallah. Teşekkürler

emrahkrm, saol teşekkürler daha iyileri sizlere

babaçi, köylerin tamamını geçen sene gezmiştim fakat tam isimlerini hatırlayamıyorum. Yanlız ben buranın iklimini çok sevdim sanki marmarada değilsiniz de başka bir yerdeymişsiniz. gibi geliyor. teşekkürler sizede hem iyi geziler olsun hemde daha iyileri sizlere

digi_boy26 evet heykel var yanlız fotoğraf makinesi eşimin elinde olduğu için o nereyi isterse orayı çekti :) bana seçim şansı pek kalmadı. 2 sevgilim yokki en büyük sevgilim eşim. o yüzden problem diil. yani sökmez civatalarını motörün :D

erhan_41 geçen sene nisan ayında kapıdağ yarım adasını komple gezdik hatta şöyle söyliim 85 km gibi bi yolu 3-3,5 saat gibi bi zamanda maxiscooter ile yaptık. inan çok yorulduk ama değdi. şimdi bidaha öyle gezelimmi deyince eşime geçen sene gezdik ya bu sene ne gerek var dedi ve öyle kaldı :) ama söz bidaha kapıdağ'a gittiğimde özelden size mesaj yazar bilgi alırım.

Ömercik, teşekkürler sağolasın daha iyileri sizlere

yeni motosikletiniz hayırlı olsun. kaç km yaptığınız ve motosikletiniz ne kadar yakıt yaktı? bu konularda bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleme:
hdeniz, teşekkürler. 300 km civarı bi gezi oldu yakıt konusunda ise şuan pek ayarları tamam değil o nedenle pek ölçmedim ama toplamda yaklaşık 15-16 litre gibi tüketmişimdir.

coq,

digi_boy26 evet heykel var yanlız fotoğraf makinesi eşimin elinde olduğu için o nereyi isterse orayı çekti :) bana seçim şansı pek kalmadı. 2 sevgilim yokki en büyük sevgilim eşim. o yüzden problem diil. yani sökmez civatalarını motörün :D

tamam öleyse abi. kazasız nice kmler dilerim :) yengeyle size de mutluluklar :rendeer:

erdeğe bende çok gitmiştim gerçekten çok güzel yer ama ocaklar plajından ziyade gemiciler kampını tercih ederim ocaklarda deniz anası çoktu ozamanlar bandırma ve erdeğe hastayım ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar