17/18.09.2005 Kefken Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar kardeşler ne güzel gediniz bensiz bensiz ohh gel keyfim gel yaptınız benim lanet motorumun alt depoyu tutan tırnaklarıda kırılmış hala serviste garantiden değişicekler keşke bende sizinle olabilseydim gerçekten çok başarılı bir gezi olmuş :pr: :pr: :pr: :pr:

ccbbdd, Sagol hocam yok eski ve ucuz bir makina yavaş yavaş ögreniyoruz işte.
e_erdun, Abi yarışlarda da görüşmüştük üç beş görüşme sonra iyice tanışırız artık heralde. Valla kendi çektigim resimlerde nedense hiç çıkmamışım.
Bu arada gönderdigin dosyayı indirmeye çalıştım akşam bekle bekle sigaram bitti bıraktım.

Günaydın arkadaşlar,
Cok az resim gördüm güzel anların tüm fotolarını biz gidemeyenler de görmek isteriz. Güzel gezi olmuş. İyi eğlenmişsiniz.

Arkadaslar bu gezi yazisi ve resimlerini mutlaka gorun. Hepinizin hoşuna gidecek kesinlikle.

http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6861

YBR125'lerle Marmara ve Kuzey Ege 1200 km. Gezi Fotoları ve yazısı Bilhassa Çanakkale Şehitlik Selimiye ve Mıhlı resimlerini ve yazısını okuyun.

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır...
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gezi sonrası fotoğraf yükleme sorununa en kısa zamanda cozum bulunacaktır. :cat:

Ayrıca bütün kefken fotoğrafları galer isayfaısan eklenecek.

Saygılar

evet, geneli cumartesi akşamından olmak üzere birkaç resim. :)

pek sayın Ercüment ve Mustafa abilerimiz ile muhterem eşleri çay sohbetinde
imgp03466oo.jpg

gece mangal ateşi altyapısında çalışan arkadaşlarımız(Ercüment abimizi asist ediyorlar)
imgp03472sv.jpg

imgp03486ou.jpg

Barış kardeşimizin gece boyunca sucuk pişirme ve bir çırpıda yeme hariç en çok bulunduğu pozisyon
imgp03514fi.jpg

mangal öncesi sohbetler
imgp03549hd.jpg

mangal ateşi hazır yavaştan pişirme olayına giriş
imgp03559fs.jpg

imgp03563sg.jpg

geç saate kaldık herkes çok acıkmış durumda (keşke mangal daha büyük olsaydı)
imgp03573bm.jpg

imgp03596ru.jpg

soldan sağa tarkan,ubaykal,arvasi,chatnoir,ccbbdd,sereye ve ubaykal'ın eşi (doğru yazmışımdır umarım)
imgp03607dg.jpg

imgp03618rp.jpg

imgp03638rm.jpg

geziye pazar günü katılan arkadaşlar yemek olayında
imgp03645ks.jpg

kerpede mağaraların bulunduğu kayalıklar
imgp03665ig.jpg

imgp03678jp.jpg

Ellerine sağlık dostum :thumleft:
Linkler tırt çıkıyo haberiniz olsun :pr:
Nunu abi;ekim 1 gibi İzmir düşünüyorum ama işlerden net bişey diemiyorum.Sana özelden kontak numaralarımı atıcam masaya yatıralım İzmir konusunu?Malum stellam(Ebru)izmirde :joker:

Herkese Selam

Forumdan Uzaklaştırıldı
eee yeni gezi ne arkadaslar ;)

Constantine izmir demissin ama abi kefkende motorla zor geldim izmire gidersem sanırım orda kalırım :)

Kanka;
İzmire gidersem 5 günlük falan olmalı.Bide arkadaştan daha büyük bir motor alabilirsem 2 günlük olur.Bi gezi daha patlatayım diyom ama haftasonu benim durumumda netlik yok o yüzden başlık açamıyorum :pale:

Cenk dostum senin ftp ye attığın resimler açılmıyor yeniden atarmısın??? Şu an tarkan da atıyor kendindeki resimleri.

Cenk dostum senin ftp ye attığın resimler açılmıyor yeniden atarmısın??? Şu an tarkan da atıyor kendindeki resimleri.

ama bana kar yağacak demişlerdi :pr: :pr: :pr:
süper gezi olmuş gidenlere helal olsun,gidemeyenlerede geçmiş olsun :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ExPrEss, sanada oh olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
gittik gördük ve geldik :king:

Resimlerin boyutlarını kucultmedim arkadaslar. Daha ayrıntılı olabilsin diye. Ama hepsini tek parca yapınca cok mb. oluyo ve transfer kesilince bastan yuklemek uzun zaman alıyor. o yuzden parca parca gondericem. Yarım saat sora falan ilk parca gitmis olur. bu ftp'nin transfer hızı biraz zayıf galba ya.. 5.50 kb/s civarı gonderiyo..

Forumdan Uzaklaştırıldı
cenkmenderes, senin hattının kapasitesi oo civarlardadır. 256 adsl in varsa o senin max upload hızın

baron985, niye 256k adsl'imin max upload hızı o kadarcık olsun yaw.. Ben insanlara daha hızlı yani 10-15 k ile gonderdim daha once

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar