beyler benim pc kafayı yedi öğlenden beri resimleri yüklemeye çalışıyo bende anlamadım ne oldu pc'ye bukadar kalabalık motorcu olursa benim pc'de kafayı yer çünkü çok çok yaşlı
sevgi ve saygılarımla resimleri göndermeye çalışıyom :queen:
oduncu kimdi bu arada kendini niye tanıtmadı banabu kardeşim fotolardan kendini bi işaretlesinde tanıyayım oduncu kardeşimide :bounce:
hasancım sen motoru denizdede bile yüzdürürsün senden korkulur çocukları ayartma kayaları ve merdivenleri çekirge gibi atlayıp gidiyon çadırın balkonunu bana verecektin o akşam ne oldu :king: korkarım sen motora bi evini yüklemediğin kalmış ama bi dahaki geziye evinide motora yükleyebileceğimi anladım kardeşim
sen bir tanesin sevgili kardeşim :rendeer:
not: heleşükür benim makinadaki resimler gitmiş lütfen burdan bakın ve yüklenene kadar sabredin :king:
http://gezi.herbalium.net/kefken/
erhancım emalini resimlerlerle doldurmak istemedim tüm arkadaşlarımın gönderdiği güzel fotolardan eleme yaparak galeri kısmına eklersin kardeşim :rendeer:
ccbbdd kardeşim büyük barışcığım cumartesi akşamı az, hanımla beni gürdürmedin allah iyiliğini versin senin, allahın hikmeti elma ,elma ağıcından tam kafana düşecekken lap diye eline düştü senin yüzünden sabah 4,00 ten 9,00 kadar bekledim benim de elime elma düşşün diye ama birşey düşmedi senin yüzünden uykusuzda kaldım bir elma elime düşsün diye beklerkene

r: