Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
söz gelişi canım... bu gün kaza yaptım zaten. arabanın biri önüme bi çıktı. direk yerdeyiz. kafadan girdim. allahtan pek bişe olmadı...dizim morardı hafif.
Ercüment abi mangal yapalım. ben restorant yerine mangal tercih ederim. Pazar restaurant düşünürüz...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arada herkes ilk sayfadaki gezi ilanına bakıyormu arada sırada... ben güncelledikçe buraya mesaj atıyorum ama bazıları lütfedip okumuyor galiba :jocolor:
Teşekkür ederim ercüment abi. Yer kaygan değildi de süren amcanın öküzlüğüne denk geldik. bodozlama park yerinden yola çıktı. Allahtan hızım yavaştı... Amca da gariban çıktı dokunmadım. Hanım da vardı. o da kendini motordan aşağıya attı. Yırttı o.
tüm arkadaslara şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum...yarın görusuruz.bazılarınızın telefon no ları var ama ben yinede sorayım..siz kerpeyemi yerlesceniz kefkenemi pazar gunu bizde ona göre gelelim :king: :king:
Evet arkadaşlar umartesi grubu 12,45 itibari ile yola çıkmıştır.Hepsine hayırlı yolculuklar diliyorum.Pazar ekibinde olan arkadaşlardan sorusu olan varsa 0537 442 16 97 nolu telefondan bana ulaşabilirler