17/18.09.2005 Kefken Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
costantine dönüş saati bence biraz geç değilmi karanlığa kalmasak daha iyi olur bence dönüş saatini de orda kararlaştırırız :rendeer:

chatnoir ben istanbul dan cumartesi saat 4 veya 4,30 sularında çıkacağım bu saatlerde gelmek isteyen varsa benimle beraber gelebilir :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sabah çıkış saatini 1 dk geçirmeyin, hatta çoğunluk isterse yarım saat daha erkene alalım. akşam erken yatın uykunuzu alın, yola uykulu ve dalgın çıkmayın :cat:
fotoğraf makineleri unutulmasın :) hatta kamerası olan varsa getirsin...
balık isteyenler sabahtan beni arasın, balıkçıda balıkları ayırtayım. siz geldiğinizde karaborsaya düşmüş olacaktır :cherry: artık parayı veren düdüü çalacak :p

aklıma şimdilik bunlar geldi... :king:

tamam ercüment abi ilk sayfaya ekliyorum...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
KONU DISI : ----Uyarı Mesajı----

Costantine altalta aynı icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak flood oldugu icin yasaktir. Akliniza sonradan bir sey gelirse mesajinizin sag ustu kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajiniza ekleme yapiniz...
Flood da arka arkaya mesaj yazmak anlamına geliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet arkadaşlar güzel bi gezi olucak kısmetse buranın denizi nasılmış denize giricekmiyiz? :thumleft:

Dönüş saatine 18,00 diyelim şimdilik orada masaya yatırırız.Bu arada varmı bana tavlada rakip???????

Forumdan Uzaklaştırıldı
RUZGARSEVDALISI, deniz emsallerine göre 10 numara :p çınarcıktan iyi yani :)

emre 2 ters bi düz diyorum sana... :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cenkmenderes, soner geliyormu geziye ? nunu, abi sen hangi gün geliceksin ben varım abi seni sırtımda taşırım kefkene kadar ayıp ettin sen saat söyle gelir alırım senide yengeyide :rendeer: :king:

hahahhahehuheueh 2 ters bir düzmüş güreşmi yapıyosun :p Buraya yazıyom cümle alem orda nasıl olsa herkes şahittir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, abi biscuit arkadasimiz da cumartesi aksam yola cikmak istiyo eger giden olursa. onunla haberlesirseniz birde aksam gelenler grubu olusur. cumartesi gunduz isi olan aksam gelir. bence pazara kalmaktan cok daha iyi :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Costantine, kardeşim pazar çıkış 09:00 demişin ama çıkış saati 09:30 gözüküyor lütfen onu değiştirelim... problem olmasın

baron985, kardeşim evt işlerimi halledebilirsem akşam çıkmak istiyorum bakalım hayırlısı erdun abi ile paslaşırız mersi =) :thumleft:

Biscuit, Pazar ekibinde buluşma saat 09,00.Bunu daha erkene çekmek hatta güneş doğarken yollanalım bile derdim fakat malum pazar günü o gün.Dahada geri çekersek katılımda eksikler çoğalır.

zzzzzzzzzzzzzpoooiinnnnnntttttttttttttttttttttttt...... :king:

naber gııııııııııııııııııııııııııı..................

onlıneda seni farkettim...kızım gelsene kefkene....benim motor çekse başımın üstünde yerin var ama inanki çekmez......beni zor taşıyoo valla...

tayfa....z pointi götürecek bir kahraman yokmu aranızda.... :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nazi kaskim kayboldu, hukumsuzdur bulanlarin bana getirmesi reca olunur :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
costantine ben nasıl bu kadar arkadaşı doyururum :queen: mangallar yetmez :flower: ama bakarız bi çaresine :thumleft:

Abi burdan yola çıkarken msj atıcam size.Malum pazar günkü grup ordu gibi artık oraya geldiğimizde siz gerekli çalışmayı yapmış olursunuz.Cenk,Baron,U_Baykal yardım etsinler sana :cat: Aman abi keşif yapın hep beraber iyi bir yere çöreklenelim. :queen:

Not:1.Hafta sonu havadurumunun iyi olacağı sööleniyor,
2.Fotoğraf makinelerini unutmayalım.
3.Baronun nazi kaskını ben aldım sööleme dermişiiim :wiinkk:

Herkes durdu durdu bir hafta sonuna 4-5 gezi sigdirdi yani. Taaa bir ay oncesinden duyurusu yapilan bir baska geziyle de çakıştı üstelik

Arkadaşlar ben bu gece acilen datça ya gitmem lazım.cumartesi gününe kadar işlerimi halletmeye çalışacam.başka bir aksilik çıkmazsa en geç pazar sabahı ordayım.görüşmek üzere. :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar valla forum coşmuş :) akşamları okuyorum sürekli gündüz girme imkanım yok pek fazla malum boş adamım :) bu arada abi bu kadar kalabalık oldugumuza göre e_erdun abi valla çok pişirmen gerekecek :))

e_erdun abi ama dikkat edelim rakı bardagı delinmesin çok sevgi saygılar abimm :)

nunu abi valla Bursadan gelirim sen yeterki bos yer bulun de iki tur yapar artcımıda getiririm senin muhabbetin yeter

Sevgiler tüm arkadaslar artçım cok iyi odun topladııgndan :) onsuz gelemem.. adam psikopat ormanı topladı getirdi :) görüsmek üzere... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Costantine, kask dolasiyomu olum. daha biz bi takamadik sunu :pale: bari getirde kefkende biraz takilirim :flower:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar