cenkmenderes' Alıntı:Şimdiden kıvırma ihtimalini ortaya koymuşsun. Ben iddia ediyorum sen son seçeneği yapacaksın, yani uğurlama![]()
Costantine' Alıntı:ahahaa !!!Baba naber yaa :queen: Gel tabi hacı sevindim yaa.Ne komik gündü ama.
lubimaya54, havayı dert etme.O güne kadar havayı takip ederiz.Son anda bir sorun olursa hep beraber yakınlarda bir yere gideriz.Ama ben havadan ümitliyiim :cat:
e_erdun' Alıntı:arkadaşlarım kardeşlerim işlerimi yoluna koymaya çalışıyorum :queen: cumartesine sarkacak işlerim var şayet daha evvelden bitirirsemki büyük ihtimal cumartesi 3.00 sularında bitecek 4,30 yola çıksam İstanbuldan akşama mangal ve kamp ateşine yetişirim :rendeer: balıkları etleri tavukları gene ben pişiririm :flower: afiyetlen yeriz ama bu arada sizlerde gene kuru ve kesik odunları toplayıp yakmak şartıyla :thumleft:
sevgi ve saygılarımla :rendeer:
Costantine' Alıntı:Millet umarım son dakika satışları olmadan bu gezi yaza damgasını vurur.
+100000000000 haklısın ama şimdilik mangal kuru olur ama yağladıkmı miiiis gibi olur yemede yanında yat :rendeer:arkadaşlar bir diğer konu eti tavuğu herzman yeriz ama palamutu sadece eylül dee yani bence balık =)))))
Biscuit' Alıntı:abicim hafif yağlar sosunu da ben yaparım bide kekiklerizzz kırmızı soğannnn yemede yanında yatttt abim benim :cat:
mete han pazar günü için konuşuyorum abicim =)