17/18.09.2005 Kefken Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..sen biraz daha ağla constantine 10 ytl ye insin.. :thumleft:

o kadar kişi geliyoz de sürümden kazansın :) :queen:

cathedral, demişki:
..sen biraz daha ağla constantine 10 ytl ye insin..

o kadar kişi geliyoz de sürümden kazansın

Şimdi gideceğimiz yeri bilmediğim için konuştuğum kişiye ne yap ne et oranın fotoğraflarını gönder dedim bi şekilde.Bide adam gelin ben güzellik yaparım dior ama netleştirmek lazım.Sonra oraya gidip konuştuğumuzdan farklı bişey ortaya çıkmasın.Herkes kendini ona göre hazırlasın.

Sabahtan beri konuştuğum yerlere ağlıyorum :santa:

arkadaslar benım motor dun aksam 2de bır ıstop edıp duruyo bıde benzını yemeden dısarı atıyo bugun aksam servıse goturecem yetısebılırsem ben galiba pazara gelebilcem cumartesıdeki arkadaslar beni beklemeyin o yuzden herkesten ozur dılerım motoru yaptırmadan yola cıkamam gelemezsemde ıı eglenceler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Costantine, ah dostum ah, telefonlar görüntülü olcaktı ki, sen şu 2 numaralı "ben adamı yerim" bakışınla sorcaktın ki fiyatları bak o zaman nası ucuza ayarlanıyordu bu iş :mrgreen: hem ağlamanada gerek kalmazdı :wiinkk:

ChatnoiR, Kanka o zamam adam fiyatları düşürmez al pansiyonda restaurantta senin olsun hadi eyvallah der kaçardı.Ehuehuehueh!!!!

:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Costantine, o zaman 3 veya 4 numaralıyla bak, hizmet etcek adam lazım bize :p

Emre unutmadan, adamla konuşursan söyle; yemekte ufacık palamutları dayamasın önümüze. adam gibi olsun, yiyeni balığa doyursun...

hafta sonu hava yağmurluymuş ben çok endişeliyim bu konuda :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
**********Dikkat Dikkat*************
...ilk sayfadaki DUYURU güncellenmiştir...
...........Lütfen herkes okusun !..............

siah, demişki;
hafta sonu hava yağmurluymuş ben çok endişeliyim bu konuda

Parçalı bulutlu dio haber kaynakları.He birde şeytan tüyü var bende(Poloneze gelen arkadaşlar bilir.Havayı dert etme)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, yarin sabah temizlik isine giriyomuyuz. ben yapicam gibi.

constantine ben eski bir denizci oldugum için bilirsin www.meteor.gov.tr den bakıyorum birde orada bir program var saniye saniye basınç vs gibi değişiklikleri gorebiliyorum :salut: basınç düşüyo 1020 den 1006 ya kadar düştü :thumright:
böyle devam ederse fena yol uzun ya ondan korkum 30-40 km değil.150 km yolu ıslak bir şekilde almak zaturre eder adamı.bilirim bi kere pamukova donusu yakalandım 15 gun yataktan cıkamadım :salut: e bide iş güç var biliyosunuz 15 gun işe gelmesem atılırım valla :farao: inşallah bi aksilik olmaz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron985, cts i sabahtan evde olmam lazım, buzdolabı için servis gelecek. erken gelirlerse bende gelirim. sen mehmet in oradamı olursun sanırım. haberleşiriz, duruma göre...

arkadaşlar korkmayın, yağmur yağmayacak. hafif çiseler belki yolda o kadar, ben şimdi "kuru hava" duasına başlıyorum :queen:

Senin tecrübelerinden faydalanmak güzel.Hava kötü olursa die ben iki gün önce aşağıdaki gibi bir yazı yazmıştım.Endişen hava durumu içinse geziye çıkacağımız son ana kadar hava tahminlerini kaynaklardan takip ederiz.Olumsuz bir durum söz konusuolursa hep beraber ist.içi farklı bir aktivite gerçekleştiririz senide aramızda görmekten mutluluk duyarısss. :king: :wiinkk:

O güne kadar havayı takip ederiz.Son anda bir sorun olursa hep beraber yakınlarda bir yere gideriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Costantine, cumartesi gidenler olarak biz naapcaz, kefkende mahsurmu kalcaz euheuheu :p yağmayacaaakkkk...

tamam constantine olur o zaman şehir turlar okey felan oynarız ben motoru yagmurda cıkarmıyorum biliyosun :cherry: :pl:

tamam constantine olur o zaman şehir turlar okey felan oynarız ben motoru yagmurda cıkarmıyorum biliyosun :cherry: :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR, biz umitle sabah gidicez. hem bi bakim da yapariz motora.

yagmur falan yagarsa eger bir yere siginir bekleriz. en fazla yarim veya bir saat yagar. yagmur yagarken gidecek degiliz zaten. hemen kuruyo yollar sorun olmaz. F1 bulusmasinda da yagmur vardi gelmeyenler bilmez :jocolor: yagmur baslayinca hemen girdik biryere (metehan haric :p ) dinince ciktik, varana kadar yollar kurumustu bile :thumleft:

baron evet tabi o zaman yazın ortasıydı ve yaz yagmuruydu sımdı eylul ortasındayız pek yaz yagmuru değil :cherry: bide şehir içi değil cok araba geçip kurutmaz elbiselerinde oyle hemen kurumaz aman kot mont giyme sakın haaa saglığına dikkat et motor once ciğerleri bitirir

Bakın arkadaşlar kim ne derse desin tekrar söölüyorum.Pazar sabahı gezi için uyandığınızda göreceksinizki hava çok güzel olacak.Dert etmeyin diorum size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar