17.12.2012 tarihinde ciddi bir kazayı ucuz atlattım

Merhaba arkadaşlar..
17.12.2012 Pazartesi günü hergün işime gitmek için Marmaris den İçmelere 10 km yolu bitirmek üzereyken motorum yere dökülen mazot yüzünden ve havanın yağışlı olmasından dolayı kaydı.Hızım normaldi ve bende yolumda gidiyordum güzel güzel.Bir anda kaydı motosiklet altımdan.Sürüklenmeye takla atmaya başladım yerde..Karşıdan gelen bir Ford Minibüs Aniden durdu ben yuvarlana yuvarlana o minibüsün ön tamponuna sırtımı vurdum..Korkunç bir ağrı..Motorum yerde perişan ben başka biyerde perişan..Ambulans geldi beni aldı götürdü hastaneye baktılar ettiler kırık çıkık yokmuş.sadece bi şişlik varmış sırtımda..taburcu oldum 3 günde rapor verdiler.Şimdi iyi olmaya başladım yürüyorum ama sırt ve bacağımda ufak birer ağrı var.
EĞER BAŞIMDA KASKIM , ÜSTÜMDE MOTOR CEKETİM VE ELİMDE ELDİVENLERİM OLMASAYDI ŞİMDİ ÇOK DAHA KÖTÜ BİR DURUMDAYDIM.
Lütfen arkadaşlar yol , mesafe , hava durumu sizi caydırmasın..Ekipmanlarını takmayan arkadaşlar yada üşenen arkadaşlar lütfen takın.Kazanın nerde nasıl olacağı belli olmuyor..
Saygılar...

çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız .. en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inş.. full koruma her zaman şart şehir trafiği buna dahil ..

Büyük geçmiş olsun. Korumanın faydaları işte, Röntgen falan çektirdin değil mi ? Devlet hastanelerine hiç güvenim yok.
bi arkadaşımın babasını öyle kaybettik. Adama röntgen bile çektirmemişler eve göndermişler. Adam evde 2 gün yattı. hatta geçmiş olsuna gittim.
ufak tefek ağrılarım var dedi. ertesi gün duydum adam kan kusuyor. Hemen acil istanbula götürdüler ama çok geçti. Kaza şokundan insan hissetmiyor.
kaburgalardan 2 si kırılıp akciğere saplanmış. iç organların bazıları yer değiştirmiş. Mekanı cennet olsun. Full check up iyidir.
yıl 2000 di.

çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız .. en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inş.. full koruma her zaman şart şehir trafiği buna dahil ..

Teşekkür ederim.Kesinlikle kasksız ceketsiz ve diğer aksesuarlar olmadan çıkmam..ifademi alan polis bayan direkt kaskım yoktu yazdı ifade sonuna hayır vardı dedim..kadın bu ifadeyi saklıcam dedi ilk dafa ciddi bir motosiklet kazası ve kask takan biri dedi..en büyük dertlerinin bu olduğundan bahsetti kadın..

Büyük geçmiş olsun. Korumanın faydaları işte, Röntgen falan çektirdin değil mi ? Devlet hastanelerine hiç güvenim yok.
bi arkadaşımın babasını öyle kaybettik. Adama röntgen bile çektirmemişler eve göndermişler. Adam evde 2 gün yattı. hatta geçmiş olsuna gittim.
ufak tefek ağrılarım var dedi. ertesi gün duydum adam kan kusuyor. Hemen acil istanbula götürdüler ama çok geçti. Kaza şokundan insan hissetmiyor.
kaburgalardan 2 si kırılıp akciğere saplanmış. iç organların bazıları yer değiştirmiş. Mekanı cennet olsun. Full check up iyidir.
yıl 2000 di.

evet özel hastaneye yönlendirdim ambulansı.devlete götürüyodu oda..birçok şey ezbere yapılıyor..full kontrol den sonra çıktım hastaneden..O abinin de mekanı cennet olsun..

Çok geçmiş olsun motor yaptırılır bi şekilde yeter ki sizde kalıcı hasar olmasın. Minibüsün durabilmesi de büyük şans olmuş duramasaydı 20'yle gitse bile altına almıştı sizi :pale:
Benim de en korktuğum kaza türü şeridime atlayan bir araca açılı olarak vurup şeridimden karşı şeride sekmek bir aracın altına girmek, diğerleri o kadar tehlikeli değil karşıdan gelen aracın altında kalma ihtimali olmadığından.

yere dökülen mazot buz etkisı gibi kayar gidersin. Hız önemli değil. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar