17.12.2006 [Adana MT] Simit Şelalesi - Eyner - Akören Örenyeri Gezisi

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=25840&highlight=h%FDz%FDr+acil
Burda başlangıçta yanlış anlaşıldıysam da işin kanuni boyutunu da bilmek gerektiğini soylediysemde sonradan doğruyu anlamışlardı. Bu istanbul için düşünülen bir programdı aynısı Adana da da olabilir neden olmasın diye düşünmüştüm.
Arkadaşlar ilk yardım konusunda daha önceden burda bir topic açılmıştı.hatta her türlü desteği vermeye çalışmıştım araştırma da yapıp 112 den ücretsiz nasıl eğitim alınabilir onun yollarını arıyordum ama maalesef ilgi gösteren olmamıştı bende o defteri kapatmıştım. İşin ehli birinden eğitim almak daha güzelidir. Hele ki sana bir de sertifika veriyorlarsa (3 yıl geçerli) o daha da güzeli. Hem bu gibi kazaya karışmışta olabilirsin yada kaza üstüne gitmişte olabilirsin çekinmeden müdahale edebilirsin. Bence olması gereken herkesin bu eğitimden geçmiş olmasıdır.insan kendine dahi ilk müdahale yi uygulayabilir.

Bir yazı yazdım 3-4 arkadaş rahatsız oldu ve kinayeli cevaplar atmaya başladı.1.5 yıldır motosiklet.net e kayıtlı üyeyim ve her zaman kalitemi korudum bu yüzden 2-3 aydır üye olup sayfaları msn sayfasına ceviren arkadaslara daha fazla cvp yazmiyacagım.Dogru söyliyeni 9 köyden kovarlarmıs.Bu konuyu da fazla uzatmiyalım kapansın artık.Hepinize iyi geziler...

Bir yazı yazdım 3-4 arkadaş rahatsız oldu ve kinayeli cevaplar atmaya başladı.1.5 yıldır motosiklet.net e kayıtlı üyeyim ve her zaman kalitemi korudum bu yüzden 2-3 aydır üye olup sayfaları msn sayfasına ceviren arkadaslara daha fazla cvp yazmiyacagım.Dogru söyliyeni 9 köyden kovarlarmıs.Bu konuyu da fazla uzatmiyalım kapansın artık.Hepinize iyi geziler...

Lafımı koyarım konuyu kapatırım diyorsun..

------------------

Yunus'un her hafta yerlebirken resmini çekmek için hazır ve nazır bekliyorum ama düşmüyor adam yahu :p

1- yazdığın yazı rahatsız olunmayacak gibi değildi, hasan abi de gerekli açıklamayı yaptı sana.
2- motosiklet.net'e üyelik zamanıyla alakası ne anlayamadım.
3- sayfaları msn'e çeviriyor olabiliriz ama senin gibi polemik yaratmadık hiç!
4- seni burdan kovan oldu mu ki '9 köy' muhabbetine giriyorsun.
5- ben sana kinayeli cvp atmamıştım ama artık onların arasına beni de ekleyebilirsin!
6- bu akşam toplantıya gel de orda devam edelim, sayende türkiye mt öğrendi ama herşeyi olsun, gel sen, siteye yazılmayacak şeyleri konuşuruz

Şşşşşşşşşttt susun bakiiim. Bakın bir büyüğünüz olarak gereksiz polemiklere girmenizi size yakıştıramıyorum.Kapatın şu konuyu artık arkadaşlar gereksiz polemiğe girmeyin. hem yeri burası değil. burası paylaşım yeri. Sıkıntısı olan yada benim sıkıntım yok ama sıkıntı yaratmak istiyorum diyen özelden yazsın birbirine daha güzel olur bence. Adana MT ye herkes gıpta ile bakarken böyle şeyler yazmak hoş değil. eğer bu tür yazılara devam ederseniz Hasan dan rica ederim kilitlemesi için.

Bu arada yine Eyner demişsiniz ama o yola gidesim hiç yok benim. zaten 3 kez aynı yeri görmekten içim bayıldı seneye gidin derim. hemde ortam yeşilken.Aynı yerden bir daha geçmek istemiyorum en azından belli bir süre.Sizinde geçmenizi tavsiye etmem.
Ama lütfen toplantıda herkes fikrini söylesin sonradan aman şöyle aman böyle denmesin. Yani aldığınız kararın arkasında durun. Elbette herkesin her istediği yöne çekerseniz bir yere gidemezsiniz pazar olunca.sadece ÇMSK önünde ciğer yersiniz.
Ekonomiyi, ehliyeti,soğuğu, mesafeyi,zamanı dikkate alarak karar verin. Belki akşam ben gelemezsem bunları gözönüne alın diye yazıyorum.

yok abicim, eyner'i şaka olsun diye söyledik :)

toplantıya siz de gelin lütfen, herkesin ortak kararı olsun

konuya nokta koyuldu. lütfen derinleşirmeyin.

yunus başarılarının devamını dilerim:cat:

saol erhancığım. seni de bi ikna edemedim şu chop-cross olayına :mrgreen:

o çamurlu ve dik yerden çıkamazsın, kesin düşersin diyordum.
hatta, hemen koşup seni yerden kaldırmaya programlamıştım kendimi.
ama çıkınca 'Allaaaaaaah' diye bağırmam 'ohhh beee' anlamındaydı.:cat:

senle gurur duyuyorum emre, walla helal olsun, 10 numarasın dostum:rendeer:

eywallah kanka asıl sen 10 numarasın :cherry: haftaya da cross la gel mümkünse. biraz atlar zıpralız.

Yunus, motoru satarken haberimiz olsun, eşe dosta aldırmayalım.:mrgreen:

ben 2 katı fiyata satacağım bu motoru volki. hem cross hem cruiser :queen:

eywallah kanka asıl sen 10 numarasın :cherry: haftaya da cross la gel mümkünse. biraz atlar zıpralız.

yine crossla gelcem kanka :queen:

(ertuğrulun mersine gitme durumu varmış, o giderse crossu bende olcak)

bu arada biraz önce ç.m.s.k'da toplanıp yeni gezi yerine karar verdik,
hasan abi duyuruyu yapacak ama ben şom söyleyeyim hemen = toprakkale :bounce:

sayfaları msn sayfalarına çevirmeyin arkadaşlar :queen: :cherry: :p

yunus yalnız avartar süper olmuş. bir aksiyon filminin afişi gibi yaww. çok beğendim:cat:

Yunus hanginiz :silent: Orayı kaçırdım bak :mrgreen: :queen:

Yalnız ben merak ettim seni,yoksa Burcu nun iltifat edeceği yoktu :p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar