17-08-08 hayrabolu yarışları,inecikte köfte-sucuk ve kumbağda deniz

sizlerle ilk gezimi de yapmış oldum.. herşey süperdi, ayrıca fotoğraflar için de teşekkürler arkadaşlar....

unutmayın haftaya izmit-körfez'de racing yarışı var... gelme sırası sizde(tekirdağ'dan bu tarafa)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o cup efsane oldu sürücüsüyle :D
bu arada millet benim egzostamamen öldü edirneye gelirken.. alttaki kırık parça koptu ve sadece silindir üstündeki saplamaların tuttuğu egzosla edirneye döndüm.. bu sabah da ustaya gidip bi tamir :D iki kaynak şu an motorumdan en ufak bi cızırtı gelmiyo :queen: motorumun kendi sesini özlemişim valla...
bu arada uzunköprü baz alındığında tam 1 depo (11 litre) benzin yakmışım.. edirne uzunköprü arasını saymıyom..

süper bi geziydi havanın çok aşırı sıcak olmasına rahmen yinede bu zevke değerdi fotalar bu kadarla sınırlı değil yanılmıyorsam elinde fota olan arkadaşlar PC başına :D

Süper bir geziydi çok sıcak bunaltıcı bir hava vardı (gerçi biz endro denizle çaresini bulduk bedava şapka dagıtıyorlardı kaptık hemen :) ) Ayrıca geziyi Kumbagda denize atlamak suretiyle serinleyip bitirmekte çuk oturdu
Bu arada daha çok resim çekilmiştik onlarda gelsin özellikle kumsalda çekildigimizi çok merak ediyorum nasıl çıktık acaba :)
Birde izmit-körfez yarışına gidiyormuyuz yalan olmasın o muhabbet :)

Bikaç fotoda bizden olsun

DSCI0004.jpg

DSCI0009.jpg

DSCI0020.jpg

DSCI0024.jpg

DSCI0028.jpg

DSCI0038.jpg

DSCI0041.jpg

DSCI0044.jpg

DSCI0045.jpg

DSCI0048.jpg

Bunlarda yarışlardan sonraki gezi fotolarımız

DSCI0050.jpg

DSCI0052.jpg

DSCI0053.jpg

DSCI0055.jpg

DSCI0056.jpg

DSCI0057.jpg

DSCI0062.jpg

DSCI0064-1.jpg

Sabah Evden Çıktığımda hep aynı soru vardı beynimde; "Acaba Bir Sorun Olacakmı ? Acaba hayırlısı ile sonlandırabilecekmiyiz geziyi gibisinden bi sürü soru...

Can Dostlarım Farklıydı bizim için bu gezi.. bir FArk Edilme çabasıydı belkide.. küçük Tekerlerimizin Altımızda Döndüğü,Lambalarımızın önümüzde yandıgı , En Başı Çekipte Dikiz Aynasından Baktıgımda Gördüğüm Işık Huzmeleri... "İşte Budur Ya!" Dedirtti bana..

Peki daha kalaba olamazmıydık ? Olurduk.. 14 Makineydik... 13 Makine Kumbaga Girdik.. Fark Edildik Kara YOlunda... Herseyin Ve Herkesin Yüzünde Ayrı bir gülümseme vardı gezi boyunca...

Ve o Kadar Mutluydular ki,Yola çıkıldıgında,ardı ardına geçen kilometrelerin verdiği yorgunluk bile fark ettirmedi kendini... Onlar Sürendiler Sürücüydüler.. Hayallerinin Peşlerinden Gidenlerdendiler.. Her Geçen Gün Beni / Bizi Gören İnsanlarda İmrenme Edası Görüyorum... İmreniliyoruz...

HerSeyin Basında Ben Çok Teşekkür Ediyorum Bi Deniz Abiye Bir Özgüre Bİr Levent Abiye Ve Bir Mehmet miydi bilmiyorum nedensede hatırlamadıgım arkadaşlarımın adını hep mehmet diyorum :) En basında onlara.. Uzaklardan Geldiler daha dönüş yoluna girmeden Kilometreleri 290 km olmustu bile..

Ve Ben Cok Tesekkür Ediyorum Sevgili FAruk ARkadaşıma Sevgili Hüseyi ne Sevgili CAaNım Komutanım Serhatıma , Canerim Biricik KArdeşime Ve Hasanım Daha COk Dostluklarımız olacak Sana... AŞkın Sen şimdi yazının burasına gelene kadar seni unuttugumu sandın .. Ama Senide Sona SAkladım... DjHaylaz AŞkın Kardeşim Sanada... ARtık Beraberiz KArdeşim...Erol Abim Sende Unutulacak biri değilsin... Ve Hakan Dı sanırım Mavi GÖzlü Kross lu arkadaşım.. GÖnlümüz Bİr Bunu sakın merak etmeyin... Sİzlerede TEşekkürler Burgazlı DOstlarım.. 150 lik ÇanCİnde Olsa 100 lük cup ta olsa ...Hepimizin altında 2 teker dönmüyormu motoru ile beraber ... O ZAMAN HEPİMİZ MOTORCUYUZ... TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE ASLAN PARÇASI ARKADAŞLARIM ..

inŞaLLah Daha İyi GEzilerde yollarda olucaz.... TRakya MT ÖZER / nAMI DEĞER By_StaR...

Sabah Evden Çıktığımda hep aynı soru vardı beynimde; "Acaba Bir Sorun Olacakmı ? Acaba hayırlısı ile sonlandırabilecekmiyiz geziyi gibisinden bi sürü soru...

Can Dostlarım Farklıydı bizim için bu gezi.. bir FArk Edilme çabasıydı belkide.. küçük Tekerlerimizin Altımızda Döndüğü,Lambalarımızın önümüzde yandıgı , En Başı Çekipte Dikiz Aynasından Baktıgımda Gördüğüm Işık Huzmeleri... "İşte Budur Ya!" Dedirtti bana..

Peki daha kalaba olamazmıydık ? Olurduk.. 14 Makineydik... 13 Makine Kumbaga Girdik.. Fark Edildik Kara YOlunda... Herseyin Ve Herkesin Yüzünde Ayrı bir gülümseme vardı gezi boyunca...

Ve o Kadar Mutluydular ki,Yola çıkıldıgında,ardı ardına geçen kilometrelerin verdiği yorgunluk bile fark ettirmedi kendini... Onlar Sürendiler Sürücüydüler.. Hayallerinin Peşlerinden Gidenlerdendiler.. Her Geçen Gün Beni / Bizi Gören İnsanlarda İmrenme Edası Görüyorum... İmreniliyoruz...

HerSeyin Basında Ben Çok Teşekkür Ediyorum Bi Deniz Abiye Bir Özgüre Bİr Levent Abiye Ve Bir Mehmet miydi bilmiyorum nedensede hatırlamadıgım arkadaşlarımın adını hep mehmet diyorum :) En basında onlara.. Uzaklardan Geldiler daha dönüş yoluna girmeden Kilometreleri 290 km olmustu bile..

Ve Ben Cok Tesekkür Ediyorum Sevgili FAruk ARkadaşıma Sevgili Hüseyi ne Sevgili CAaNım Komutanım Serhatıma , Canerim Biricik KArdeşime Ve Hasanım Daha COk Dostluklarımız olacak Sana... AŞkın Sen şimdi yazının burasına gelene kadar seni unuttugumu sandın .. Ama Senide Sona SAkladım... DjHaylaz AŞkın Kardeşim Sanada... ARtık Beraberiz KArdeşim...Erol Abim Sende Unutulacak biri değilsin... Ve Hakan Dı sanırım Mavi GÖzlü Kross lu arkadaşım.. GÖnlümüz Bİr Bunu sakın merak etmeyin... Sİzlerede TEşekkürler Burgazlı DOstlarım.. 150 lik ÇanCİnde Olsa 100 lük cup ta olsa ...Hepimizin altında 2 teker dönmüyormu motoru ile beraber ... O ZAMAN HEPİMİZ MOTORCUYUZ... TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE ASLAN PARÇASI ARKADAŞLARIM ..

inŞaLLah Daha İyi GEzilerde yollarda olucaz.... TRakya MT ÖZER / nAMI DEĞER By_StaR...

azdaha ağlatıcaktın beni bu kadar acıklı yazma be:queen:
yada sana bi tane roman yazdıralım,parasıyla harley çekersin altına....

Bu geziye bende katılmak isterdim ama gerek motorsiklet konusunda henüz acemiliğimi atlatamamam gerekse henüz ehliyetimi alamamış olmam beni bu geziye katılmaktan vazgeçirdi. Bu geziyi kaçırdım ama kısmetse bundan sonraki gezilere katılmayı ümit ediyorum. Herkeze Çorlu dan selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler.. fotoları bekliom.. az önce kablonet'im bağlandı.. süratten uçuyom.. bu ne güzellik yaa.. bu gece benim enez gezisinin de fotolarını tamamlaycam merak etmeyin.. hade ama atın şu fotoları :D Canerimi kızdıran kızları çeken yok mu? ya da plajda çekilen fotoyu... aaaa yemekteki de olur.. atın fotoları yaw :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar