Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta belirttiğim gibi 16.000-17.000 liraya kadar Siyah,mümkünse üstünde kendi stickerları haricinde sticker olmayan, sağı soluyla oynanmamış, sade bir 600F arıyorum.Ciddi alıcıyım.
Kırmızı yada gri çok var, fakat siyah renk fazla yok, yada en azından ben bulamadım. Tavsiye edebileceğiniz, temiz olduğunu düşündüğünüz bir motor varsa yardımcı olursanız sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
Birde fiyat üst limiti o. Motorun durumuna göre fiyat değişecektir tabi ki.
20-21 bin tl ye yeni kasa alan var,sen simdi boyle yazdin ya adam eski kasa 14bin istedigi motoru sana 17 bin diye sunar aslinda 4.000tl kredi cekip yeni kasa alma imkanin varsa o tarafa yonel derim
20-21 bin tl ye yeni kasa alan var,sen simdi boyle yazdin ya adam eski kasa 14bin istedigi motoru sana 17 bin diye sunar aslinda 4.000tl kredi cekip yeni kasa alma imkanin varsa o tarafa yonel derim