ah eski motorum ah daha sabah altımdaydın şimdi nerdesin:queen:
12500 km de idi 1050 tl ye sattım noter satışı falan herşeyi hallettim benimle bi ilişkisi kalmadı artık ... motoru alırsam resimleri paylaşırım elbet.. mondial iii di fakat çok titriyor du uzun yolda çok kötü oluyordu o yüzden reflekslerimi geliştirip sattımkaça sattın kaç km deydi bu arada ybr alırsan resimlerini bekliyor alocam
Kaporta patlatması dediğiniz nedir?sattım onu kaporta patlamalrından dolayı nasipse ybr alıyorum yarın pazartesi satış alırım inş![]()
kaportalar bağlantı yerlerinden çatlıyordu durup dururken o yüzden sattımKaporta patlatması dediğiniz nedir?
12500 km de idi 1050 tl ye sattım noter satışı falan herşeyi hallettim benimle bi ilişkisi kalmadı artık ... motoru alırsam resimleri paylaşırım elbet.. mondial iii di fakat çok titriyor du uzun yolda çok kötü oluyordu o yüzden reflekslerimi geliştirip sattım
oo aylar oldu ama sana link atayım o konudan bakarsan ii olur http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/93703-yeni-ybrem-2.htmlresimleri bekliyodum black yebere 125,5 inin resim çekebildin mi