16 yasindayim motor almalımıyım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mesela ben küçükken Anadol vardı onun ben eksiklerini yapardım fakat bizimkiler bozuyorum kurcalıyorum sanıyordu, halbuki bir baksalar bu çocuk ne yapıyor nereden kaynak alıyor diye ama nerede işte.
Benim Honda Kinetic'in anahtarı Anadol'un kapısını da açıyordu, çalıştırıyordu da. Benim rahmetli anneannemin rahmetli abisinde Anadol vardı. Bazen ben çalıştırır arabanın yerini değiştirir, bazen de babam arabayı çalıştırır yerini değiştirirdi. :)

Motosikleti
Ns200 15"
Benim Honda Kinetic'in anahtarı Anadol'un kapısını da açıyordu, çalıştırıyordu da. Benim rahmetli anneannemin rahmetli abisinde Anadol vardı. Bazen ben çalıştırır arabanın yerini değiştirir, bazen de babam arabayı çalıştırır yerini değiştirirdi. :)
Ya abi işin mutfağında olunca insanın aklına ne pislikler ama yapmıyorum işte, bizimkilerin Tipo'yu bir adet yıldız tornavida ve uzun ince bir çubukla çalıştırır istediğim her yere giderim. :)

Can sıkıntısına bir keresinde düz kontak yapmıştım, bir keresindede kontak anahtarı vardı fakat kapınınki yoktu engin tecrübelerimle uzun ince çubuk ile kapıyı açtım ve araba ile tüydüm.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ya abi işin mutfağında olunca insanın aklına ne pislikler ama yapmıyorum işte, bizimkilerin Tipo'yu bir adet yıldız tornavida ve uzun ince bir çubukla çalıştırır istediğim her yere giderim. :)

Can sıkıntısına bir keresinde düz kontak yapmıştım, bir keresindede kontak anahtarı vardı fakat kapınınki yoktu engin tecrübelerimle uzun ince çubuk ile kapıyı açtım ve araba ile tüydüm.
Hayatı "Gone in 60 seconds" filmindeki Nicholas Cage gibi yaşasaydım ekibe banko seni katardım, hatta ilk alacağım kişi sen olurdun.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bence hayalindeki evlat değil , Babası...
Benim babam okula git diye değil pisiklet, paten almazdı rahmetli.. :ROFLMAO:
beni çok sevdiğinden değil yanlış anlaşılmasın ben antalyada okuyordum kocaeliye gelip aile evinde okumam karşılığında alındı ha şimdi pişmanım keşke antalyada kalıp motor işlerine hiç girişmeseymişim aile evinde yaşamanın bedeli büyük

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar