- Konu Yazar
Öncelikle merhaba, foruma yeni kayıt oldum, mobildeyim yazım hatası olursa affola, size danışacağım olay şu, ben 16 yaşındayım. Okulum hayli uzak İstanbulda olsam da, çünkü eviö Bağcılarda ve puanım gayet yüksek. Yakınlarda gidebileceğim bir okul mevcut değildi. Bisikletle gidip geliyordum. Çok da ustaca sürüyorum trafikte. Daha sonra bursları harçlıkları biriktirdim. 0 bir RKS titanic 150 s. Aldım. Babam da motorcuydu ben küçükem. Tepki göstermediler. Baba öğret dedim, henüz almamıştım ehliyeti, sen benim oğlumsun falan dedi bi gaza geldim, 4-5 ay önce oluyor bu olay. İlk motora binişimde motoru çpk çok iyi kullandı. Hatta 3e 4e taktım. Kendim öğrendim. Tabi babam bana hiç bilgi vermedi. Apaçi falan da değilim he, ekipmanlarımın full olmasına rağmen öğrenişimden 1 hafta sonra düştüm, ön freni virajda sıkmaktan. Sert düştüm kolum kırıldı. Ehliyetimi de almam gecikti ama şuan aldım. Şimdi kolum falan iyileşti ama hem korkuyorum, hem çekincemden dolayı iyi süremiyorum. Her an kaza yapıcam gibi. Şimdi abiler, ben bunu sürmeyi nasıl ve nerede öğreneceğim. Bi el atın lütfen. Teşekkürler.