16 temmuz hezarfen drag yarışları ve 2006 artçılık kupası

Kaza geçiren arkadaş için acil şifalar diliyorum:rendeer:
Umarım en kısa zamanda iyileşir:cat:

Bu arada fotolar güzel görünüyor Alonso abi ellerine sağlık:rendeer: :rendeer:
İnşallah bi ara benide aranıza alırsınız bilemiyorum yani ( artçın olayım abi) :queen:

:queen: walla artçılık zor zanaat herkes yapamaz
önce alper tim den eğitim alman lazım o okey derse hay hay

Tamam yaws Alper tims abiyle ben anlaşırım neyse öderiz:queen:
Gerisi kolay iş merak etme sen:rendeer: :rendeer:

Haydaaa.Daha yeni kaza geçirmişti,tekrarmı?Çok geçmiş olsun.En az 6-7 hafta alçıda ve istirahat etmesi lazım.

alonso' Alıntı:
:queen: walla artçılık zor zanaat herkes yapamaz
önce alper tim den eğitim alman lazım o okey derse hay hay
alperrrr....:) arkadasların yardımına ıhtıyacı var...:mrgreen:

alonso' Alıntı:
evet gerçekten bu kızın hiç şansı yok ama bundan sonra tek başına hiç bir yere göndermiyecez
inşallah en yakın zamanda aramıza döner
::plus1::
daha dıkkatlı olmalıyız..:cat:

Son düzenleme:
alonsoDostum Resim ve Paylaşım için TEŞEKKÜR ederim gidemedik ama resimlerden dolayı gitmiş kadar olduk saol:bounce:

boy

@donniedarko
çok dikkatli olmak lazım ya bide artçısı vardı galiba bende de aynı motor var ama ben kesinlikle arkaya kimseyi almıyorum çünkü güvenemiyorum motora dengesiz bir alet lastikler ince filan
Ne alakası var arkadaşım? Ben bu motorla iki günde 1000 km yaptım artçı ile. Ne düştüm, ne de lastiklerin inceliği nedeniyle dengesizlik yaşadım. Dengesiz bir motor olsaydı CBR125R Cup yarışı düzenlemezlerdi. Bütün olay sürücüde! Destinyofrock arkadaşımız daha önce de birkaç kez kaza geçirmişti, bir gezide de başka bir arkadaşın 600F'ini kullanmayı denerken düşmüştü. Bütün olay sürücüde... Yeterli deneyim kazanmadan bazı şeylere soyunmak hayatınıza malolabilir. O yüzden şu an hayattaysa, bu çok şanslı olduğundandır!

Bu arada artçılık kupası ne demek anlamadım? :silent:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boy' Alıntı:
@donniedarko

Ne alakası var arkadaşım? Ben bu motorla iki günde 1000 km yaptım artçı ile. Ne düştüm, ne de lastiklerin inceliği nedeniyle dengesizlik yaşadım. Dengesiz bir motor olsaydı CBR125R Cup yarışı düzenlemezlerdi. Bütün olay sürücüde! Destinyofrock arkadaşımız daha önce de birkaç kez kaza geçirmişti, bir gezide de başka bir arkadaşın 600F'ini kullanmayı denerken düşmüştü. Bütün olay sürücüde... Yeterli deneyim kazanmadan bazı şeylere soyunmak hayatınıza malolabilir. O yüzden şu an hayattaysa, bu çok şanslı olduğundandır!

Bu arada artçılık kupası ne demek anlamadım? :silent:

hey sakin ol dostum :p ya ben de aslında tam olarak senin söylediklerini anlatmak istemiştim ama doğrudan arkadaşı hatalı bulmak yanlış olur diye suçu biraz da motora attım yoksa honda'ya hele hele CBR'a laf etmek ne kelime

boy

Arkadaşım ben sakinim. Doğrudan arkadaşı hatalı bulmanın nesi yanlış? Hele daha önce birkaç kez kazası olan birini? Bence motosiklet kullanmayı herkes çok hafife alıyor. Birinci viteste motoru kaldırabilen motor kullandığını sanıyor. Ama hangimiz motora çok iyi şekilde hakim? Bence sık sık kaza yapanlar, motora tekrar binmeden önce iyi bir eğitim almalılar. Yoksa birgün geri dönüşü olmayan şeyler yaşanabilir.

arkadaşlar olan olmuş yapacak birşey yok kızın suçu yokki araba sıkıştırmış
kaza olmuş şuan ayağı alçıda yatıyor diyebileceğimiz tek şey var allah acil şifalarversin:rendeer:

turgut abi sizinle gelmeyi çok isterdim ama benim motosiklette yarışa girdi arkadaş o yüzden gelemedim umarım iyi eylenmişsiniz:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kendisine geçmiş olsun..

Sanırım daha önce de bir Mt gezisi dönüşünde kırmızı ışıkta duramamış ve ışığı bi hayli geçerek ileride ancak durabilmiş diye boyla aralarında bir konuşma geçmişti.

Yanlış mı hatırlıyorum ?

tam olarak bilemiyorum ama daha öncede kaza yapmıştı

Kader'e büyük geçmiş olsun ! İnşallah en yakın zamanda yeniden aramıza döner...

Super Moderator
kader arkadaşımıza çok geçmiş olsun :rendeer: inş. en kısa zamanda aramıza döner
ama artık kader arkadaşımızı yalnız başına bi, yere yollamıyacağız biz olmayınca başına bişiler geliyo:pale:
bu arada bende bi kaç foto çekmiştim dün alın bakın resimdeki motor özel yapım olup isteyene bu özel boyama ve motor yapşılan yerin tellerini verebilirim
dün beni artçı alan alonso (seyfo) kardeşime burdan sonsuz teşekkürler iki gün beni taşıyıp kahrımı çekti çok saol dostum:rendeer:

tim1bb4.jpg

tim2gt8.jpg

alonso kardeşimiz günün 3. motorunu hazırlayan hakan arkadaşımızla
tim3jv0.jpg

tim4sx5.jpg

tim5nl1.jpg

seyfo arkadaşımız arazide kendi işini göreceği yer bakarken ne işi olduğunu sölemedi walla bi ara gözden kaybettik:mrgreen: :queen: :queen:
tim6zk0.jpg

tim7ca9.jpg

tim8qw3.jpg

boy

@Ertuğrul_Öz
Sanırım daha önce de bir Mt gezisi dönüşünde kırmızı ışıkta duramamış ve ışığı bi hayli geçerek ileride ancak durabilmiş diye boyla aralarında bir konuşma geçmişti.

Yanlış mı hatırlıyorum ?

O bahsettiğin Kader (destinyofrock) değil, Çiğdem (Peril) idi. Çiğdem de CBR125R kullanıyor ve 600cc makina alacam diye tutturuyor. Aynı şey onun için de geçerli. Makinaya hakim olmak gerekir. O gün biz ışıklarda durduk, Çiğdem metrelerce ileride durabildi. O anda soldaki yoldan araç çıksa girmişti. Herkes kapasitesini bilmeli ve ona göre araç kullanmalı. Artçı taşımak kolay birşey değil, motorda çok iyi denge sağlayabileceksiniz, arkadaki insanın sizin dengenizi bozduğu durumda motora olan hakimiyetinizi kaybetmeyecek durumda olmanız gerekiyor. Kimse mükemmel değil, MotoGP yarışçıları bile neredeyse her yarışta düşüyorlar. Ama unutmayın, biz bu motorları trafikte sürüyoruz ve hayatımızı riske atmamalıyız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için teşk..:cat:

boy' Alıntı:
@Ertuğrul_Öz

O bahsettiğin Kader (destinyofrock) değil, Çiğdem (Peril) idi. Çiğdem de CBR125R kullanıyor ve 600cc makina alacam diye tutturuyor. Aynı şey onun için de geçerli. Makinaya hakim olmak gerekir. O gün biz ışıklarda durduk, Çiğdem metrelerce ileride durabildi. O anda soldaki yoldan araç çıksa girmişti. Herkes kapasitesini bilmeli ve ona göre araç kullanmalı. Artçı taşımak kolay birşey değil, motorda çok iyi denge sağlayabileceksiniz, arkadaki insanın sizin dengenizi bozduğu durumda motora olan hakimiyetinizi kaybetmeyecek durumda olmanız gerekiyor. Kimse mükemmel değil, MotoGP yarışçıları bile neredeyse her yarışta düşüyorlar. Ama unutmayın, biz bu motorları trafikte sürüyoruz ve hayatımızı riske atmamalıyız.

::biggrinn ::plus1:: ::biggrinn

arkadaşlar birkaç karede motosikletleri yakalıyamamıştım onlarıda paylaşayım dedim

:queen: :queen:

buda derby marka motosiklet dediklerine göre yakında ali de stero abimiz reklamını yapacakmış sabırsızlıkla bekliyoruz

yaw kardeş sende boş ne bulursan üzerine oturup resim çektiriyorsun bak sahibi görürse kızar:queen: :queen: :queen:

şışşt hop kardeş ne yapıyon öyle rüzgara karşı millet yanlış anlar :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar